Nejprodávanější e-knihy - duben 2024
učebnice - vzdělání

1000 italských slovíček - 20%
Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování italských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte.
učebnice - vzdělání
Ukázky

1000 italských slovíček

159 Kč
127 Kč
Jonathan Livingston Racek / Jonathan Livingston Seagull - 20%
(9x)
Dvojjazyčné vydání novely současného amerického spisovatele o racku Jonathanovi je podobenstvím o lidech-ptácích toužících po poznání a naplnění života, po lásce, svobodě a volnosti.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Jonathan Livingston Racek / Jonathan Livingston Seagull

148 Kč
118 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Kniha má neobvykle široký záběr. Přináší aktuální poznatky speciálně pedagogické teorie a praxe, přičemž se opírá o poznatky a zkušenosti jak domácí, tak zejména zahraniční.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Speciální pedagogika

149 Kč
119 Kč
Základy elektrotechniky - 20%
Stručná, jednoduchá a moderní učebnice pro střední školy. Vhodná pro všechny začínající zájemce o tento obor. Uvádí hlavně poznatky potřebné pro praktickou činnost.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Základy elektrotechniky

99 Kč
79 Kč
Učitel a rodič - 20%
Publikace pojednává o tématu v pedagogické literatuře doposud opomíjeném: o spolupráci školy a rodičů. Je zaměřena především na učitele, který komunikuje s rodiči, vede třídní schůzky a nabízí rodičům další formy spolupráce.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Učitel a rodič

254 Kč
203 Kč
Allez hop! Francouzština pro každého - 20%
Moderní učebnice francouzštiny opravdu pro každého. Je vhodná jak do výuky na středních školách, gymnáziích a univerzitách, tak i ve školách jazykových.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Allez hop! Francouzština pro každého

349 Kč
279 Kč
Angličtina pro lamy - 20%
Angličtinář s mnohaletou praxí napsal knížku o anglickém jazyce, která je vtipná, a přitom poučná. Oslovit může nejen věčné začátečníky, ale i studenty, kteří mají potíže s tradičními učebnicemi nebo si prostě chtějí něco ujasnit.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Angličtina pro lamy

239 Kč
191 Kč
Modelové otázky z fyziky pro přijímací zkoušky - 20%
Soubor modelových otázek je určen zájemcům o magisterské i bakalářské studium na 2. lékařské fakultě Univerzity Karlovy a slouží především k opakování poznatků získaných středoškolským studiem fyziky.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Modelové otázky z fyziky pro přijímací zkoušky

190 Kč
152 Kč
500 phrases - 20%
V této knížce je sesbíráno celkem 500 českých vět spolu s anglickým překladem. Jsou zde využity všemožné časy i slovíčka právě tak, abyste si toho procvičili co nejvíce. Doporučená úroveň angličtiny je B1-B2.
učebnice - vzdělání
Ukázky

500 phrases

129 Kč
103 Kč
Angličtina pro samouky a věčné začátečníky - 20%
Učebnice angličtiny pro samouky akceptuje český způsob samostudia (oboujazyčné komentáře, řadu konverzací, příkladů a cvičení z tuzemského prostředí ad.).
učebnice - vzdělání
Ukázky

Angličtina pro samouky a věčné začátečníky

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 77 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>