Nejprodávanější e-knihy - duben 2024

Jizvy plné beznaděje - 20%
Nový temný případ od autora bestsellerové série s Fabianem Riskem. V apartmá luxusního stockholmského hotelu někdo zabil úspěšnou influencerku. Šlo o chladnou popravu, nebo se tu šeredně zvrtly erotické hrátky?
Ukázky

Jizvy plné beznaděje

289 Kč
231 Kč
Když za nás Bůh netahá kaštany z ohně - 20%
Tahle kniha vznikala při putování Podyjím, při rozjímání na zahradě jedné fary i dlouhých hovorech u vína.
Ukázky

Když za nás Bůh netahá kaštany z ohně

299 Kč
239 Kč
Trable se šéfem - 20%
Osobní asistentka Ru už je unavená z lidí, kteří se ji snaží ovládat počínaje jejími rodiči až po notoricky náročného šéfa. Potřebuje jen dostatek peněz, aby mohla odletět z New Yorku.
Ukázky

Trable se šéfem

69 Kč
55 Kč
Dopis z Mnichova
(1x)
Známý malíř Ludvig Rute nedbá zákazů souvisejících s covidem-19 a na oslavu, kterou pořádá ve svém domě v odlehlé vísce poblíž hranic s Norskem, pozve všechny své sourozence. Neviděli se spoustu let a on by jim rád sdělil něco důležitého.
Ukázky

Dopis z Mnichova

249 Kč
Zasloužím si to! - 20%
(1x)
Micah byl dřímající sopka, a když se věci neodehrávaly podle něj, hrozil explozí. A Quinn byla jediným člověkem na světě, který jeho ničivou sílu dokázal zvládnout. Pak ale prozradila, že spolu už dlouho – a tajně! – tvoří pár, a on ji odřízl…!
Ukázky

Zasloužím si to!

69 Kč
55 Kč
Šikmý kostel - 20%
(43x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
Ukázky

Šikmý kostel

229 Kč
183 Kč
Co se nedá předstírat - 20%
Pokud jde o krásné ženy, byl Tiziano docela znalec. A taky byl expert na předstírání, že je jenom neschopný floutek, kterému na ničem nezáleží. Na rozdíl od toho prvního to nebyla pravda.
Ukázky

Co se nedá předstírat

69 Kč
55 Kč
Hrob - 20%
Pět bývalých spolužáků přijíždí na Vestmannské ostrovy, aby se naposledy rozloučili se zesnulou kamarádkou.
Ukázky

Hrob

382 Kč
306 Kč
Náraz, Prales - 20%
(5x)
Major Roman Saran z ostravské kriminálky prožívá v životě další turbulentní období. Svérázný major si čistí hlavu v Praze a netuší, že právě zde na něj čekají další šokující odhalení – a to jak detektivní, tak životní...
Ukázky

Náraz, Prales

198 Kč
158 Kč
Po čem touží více? - 20%
„Ty si mě chceš vzít?“ „Ani za milion let!“ Pro Vidala bylo setkání s Evou po tolika letech příležitostí si potvrdit, že se v ní nemýlil – stále stejně zlá a povýšenecká, chladná a pohrdavá, stále mu toužící ubližovat.
Ukázky

Po čem touží více?

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>