Nejprodávanější audioknihy ke stažení - duben 2024

Smršť - 20%
(6x)
Hrdinové mysteriózního thrilleru Smršť zažívají tu nejhorší noční můru v pustém regionu na pomezí Slovenska a Polska. Josef Karika sugestivně spojuje klasickou lidovou povídačku o větrnici s moderním žánrem hororu.
Ukázky

Smršť

388 Kč
310 Kč
Musela jsem zemřít - 20%
(4x)
Anita Moorjani ve své inspirativní autobiografii líčí, jak jí po čtyřech letech boje se zákeřnou nemocí tělo vypovědělo službu.
Ukázky

Musela jsem zemřít

269 Kč
215 Kč
Duna - 20%
(10x)
Dvakrát zfilmované kultovní dílo sci-fi vypráví o mocenských bojích uvnitř vesmírného Impéria, v nichž jde o ovládnutí pouštní planety Arrakis, zdroje vzácného koření poskytujícího uživateli mimořádné psychické schopnosti.
Ukázky

Duna

349 Kč
279 Kč
Moc přítomného okamžiku - 6%
(1x)
Naše falešné já je produktem naší mysli a pokud se vzdáme našeho analytického myšlení, zjistíme, že my nejsme naší myslí a můžeme se zbavit naší duševní bolesti. Naše tělo, ticho a prostor kolem nás jsou jedním z klíčů pro dosažení vnitřního klidu.
Ukázky

Moc přítomného okamžiku

332 Kč
312 Kč
Hana Zagorová …dřív než to zapomenu - 20%

Audiokniha s životním příběhem legendární Hany Zagorové v citlivé interpretaci její přítelkyně herečky Vlasty Peterkové

Audiokniha přináší poutavý životní příběh Hany Zagorové, zářivé legendy české populární hudby, tak jak své vzpomínky sama popsala v memoárové knize, kterou příznačně nazvala: …Dřív než to zapomenu.

Ukázky

Hana Zagorová …dřív než to zapomenu

299 Kč
239 Kč
Jeho království - 20%
(1x)
Stvořitel Egypťana Sinuheta – původním školením teolog – přiblížil Kristovu dobrou zvěst moderně, s ohledem na všední mentalitu obyvatel starověkého Středomoří.
Ukázky

Jeho království

449 Kč
359 Kč
Změň svůj dech a začnou se dít věci - 20%
Věřili byste, že něco tak obyčejného jako dech zásadně působí na kvalitu spánku, navyšování výkonu ve sportu, fungování trávicího systému i zvládání stresových situací?
Ukázky

Změň svůj dech a začnou se dít věci

349 Kč
279 Kč
Gump: Jsme dvojka - 20%

Nová Gumpova cesta začne přesně tam, kde ta předchozí skončila. Se svým milovaným Béďou Kozím Bobkem projdou příběhem, který už jim dávno předtím napsaly hvězdy.

Ukázky

Gump: Jsme dvojka

269 Kč
215 Kč
Korespondence V + W - 20%
Více než třicet let 20. století v dopisech dvou kamarádů na život a na smrt. V celkem 561 dopisech se dva legendární klauni představují tak, jak je neznáme. Prožívají přes oceán všechny své pracovní úspěchy i nezdary a osobní tragédie.
Ukázky

Korespondence V + W

899 Kč
719 Kč
Svědectví o životě v KLDR - 20%
(18x)
Všechno, co jste chtěli vědět o životě v KLDR (a totalitě vůbec), ale báli jste se zeptat…
Ukázky

Svědectví o životě v KLDR

379 Kč
303 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 484 položek
<< < 1 2 3 4 .. 49 > >>