Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2024
rodina a dítě

Holčičí kniha. Upřímný průvodce pubertou - 11%
Přechod mezi dětstvím a dospělostí není vůbec snadný. Proměňuje se nejen naše tělo, ale i mozek a vnímání světa. Holčičí kniha provede mladé čtenářky vším, co o pubertě potřebují vědět, protože googlování v tomhle případě není to pravé.
rodina a dítě

Holčičí kniha. Upřímný průvodce pubertou

314 Kč
279 Kč
Vývojová dysfázie - 11%
Vývojová dysfázie je v současné době poměrně často stanovovaná diagnóza u dětí. Mnoho rodičů (ale i dalších zájemců o logopedickou problematiku) nemá jasno v tom, co všechno se pod pojmem vývojová dysfázie skrývá.
rodina a dítě
Ukázky

Vývojová dysfázie

243 Kč
216 Kč
Maličkosti, na které byste při výchově dětí neměli zapomínat - 11%
Kniha Maličkosti, na které byste při výchově dětí neměli zapomínat, je populárně naučnou knihou, která vás provede těmi nejvýznamnějšími obdobími v životě dítěte.
rodina a dítě
Ukázky

Maličkosti, na které byste při výchově dětí neměli zapomínat

251 Kč
223 Kč
Najdu Edu na posedu - 11%
(1x)
Hledání rozdílů je úkol, který mají všechny děti v oblibě. Kromě zrakové pozornosti a diferenciace si však děti v této knize procvičí především výslovnost, tvorbu vět, vyjadřování, logické myšlení, postřeh a smysl pro rým.
rodina a dítě

Najdu Edu na posedu

224 Kč
199 Kč
Příběhostroj - 11%
(2x)
Kniha rozvíjí čtenářskou gramotnost, kreativitu, obrazotvornost a tříbí schopnosti vypravěče. Připraveno je 60 bohatě ilustrovaných zábavných úkolů a her. Součástí knihy je navíc netradiční „generátor příběhů“.
rodina a dítě
Ukázky

Příběhostroj

356 Kč
316 Kč
Sebeúcta u dětí - 11%
Nová kniha známého psychoterapeuta Heinze-Petera Röhra ukazuje, že pouze když mají děti silné sebevědomí, mohou se dobře rozvíjet. Poruchy vývoje sebevědomí často ústí v psychologické problémy v dospělosti a v problémy chování.
rodina a dítě

Sebeúcta u dětí

269 Kč
239 Kč
Náš zázračný příběh - 11%
(1x)
Dětí narozených díky asistované reprodukci každým dnem přibývá, a i tyto děti jednoho dne bude zajímat ,,Jak jsem vlastně přišel na svět?” Právě při hledání odpovědí na tyto zvídavé otázky je kniha „Náš zázračný příběh“ tím pravým pomocníkem.
rodina a dítě
Ukázky

Náš zázračný příběh

314 Kč
279 Kč
Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
rodina a dítě
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
50 krátkých aktivizačních her - 11%
Pět desítek her plných pohybu, vtipu a různých hříček je určeno pro práci s dětmi ve škole i během volnočasových aktivit. Dají se využít i na dětském táboře a škole v přírodě.
rodina a dítě

50 krátkých aktivizačních her

179 Kč
159 Kč
Děti v ohrožení - 11%
(1x)
Jak pomoci přetížené dětské duši? 4. svazek edice Destigma. Krize, se kterými se potýká moderní společnost, silně vnímají i naše děti.
rodina a dítě
Ukázky

Děti v ohrožení

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 378 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 38 > >>