Nejprodávanější tituly - duben 2024
dobrodružné

Poslední medvěd - 11%
(2x)

Bestsellerový příběh o přátelství dívky a ledního medvěda Představte si, že se skamarádíte s ledním medvědem. Zdá se vám to nemožné? Tak si přečtěte Posledního medvěda.

dobrodružné
Ukázky

Poslední medvěd

313 Kč
278 Kč
SuperMáňa - 11%
Máňa se snaží přijít na to, v čem je opravdu dobrá. Všichni kolem něco umí. Eda hází žabky přes celý rybník, Vilda má čich jak ohař, Ája s Ninou trousí básničky jak drobky z rohlíku, Mates umí báječně odpočívat. Co je ale Mánina superschopnost?
dobrodružné

SuperMáňa

323 Kč
287 Kč
Klub Klikařů - Boj o Krkavec - 11%
Krkavec – na první pohled obyčejný kopec se starou rozhlednou a televizní věží kousek za Plzní. Dobrodružný příběh party kamarádů nejen pro fanoušky foglarovek.
dobrodružné
Ukázky

Klub Klikařů - Boj o Krkavec

269 Kč
239 Kč
Hraničářův učeň 2 - Hořící most - 11%
(1x)
Araluenské království se chystá na válku proti Morgarathovi a Will s Horácem doprovázejí Gilana s poselstvím do Celtiky.
dobrodružné

Hraničářův učeň 2 - Hořící most

314 Kč
279 Kč
Chlapec v pruhovaném pyžamu - 11%
(2x)

Brunovi se nechce opouštět starý dobrý pokojíček, školu a kamarády v Berlíně a stěhovat se do nového, osamělého a ponurého domu v tajemném místě jménem Aušvic.

dobrodružné

Chlapec v pruhovaném pyžamu

242 Kč
215 Kč
Ledová obluda - 11%
(5x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.
dobrodružné
Ukázky

Ledová obluda

268 Kč
238 Kč
Morgavsa a Morgana - Princezna čarodějka - 11%
Čarodějky Morgavsa a Morgana konečně dorazily na Island, kde se musí střetnout s kolegyní Agátou, která ovládla ničivou sílu draků.
dobrodružné

Morgavsa a Morgana - Princezna čarodějka

224 Kč
199 Kč
Prašina - Bílá komnata - 11%
(6x)
Je parné léto a napětí na hranicích Prašiny narůstá. Podnikatel Klement Hrouda se vrací do Prahy, aby se pomstil, a po úbočí Šibeničního vrchu obchází Krchlebani vedení záhadným Melicharem.
dobrodružné
Ukázky

Prašina - Bílá komnata

260 Kč
231 Kč
Morgavsa a Morgana - Živelné měňavice - 11%
(1x)
Pokračování oblíbených příhod malé Morganky. Obě čarodějky míří na Island s jediným cílem - vrátit zachráněného draka do jeho rodiště. Během cesty na ně čekají různá dobrodružství. Morganka bude muset čelit mnoha nesnázím a hlavně bude muset převzít zodpovědnost sama za sebe.
dobrodružné

Morgavsa a Morgana - Živelné měňavice

269 Kč
239 Kč
Ďábelská zubařka - 6%
(4x)

Na město padá noc a v temnotě se začínají dít podivné, hrůzné věci. Malé děti večer před spaním uloží nic zlého netušíce pod polštář mléčný zub pro zoubkovou vílu, a ráno – ó hrůzo! .....

dobrodružné

Ďábelská zubařka

296 Kč
278 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 192 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 20 > >>