Nejprodávanější tituly - duben 2024
ostatní sporty

Buď Jako Nadal
Všichni vzhlížíme k úspěšným lidem, obdivujeme je a tiše jim jejich úspěch závidíme, ale jen málokdy máme možnost zjistit, jakse dostali až na vrchol.
ostatní sporty

Buď Jako Nadal

296 Kč
Fotbalová cvičení a hry - 11%
Nové vydání úspěšné publikace přináší zásobník 150 graficky velmi názorně zpracovaných cvičení a her vhodných pro osvojení a zdokonalování obranných i útočných herních činností jednotlivců a brankáře, a k získání základních kombinačních schopností týmu.
ostatní sporty

Fotbalová cvičení a hry

260 Kč
231 Kč
Manuál běžce - 11%
Kouzlu běhání už po propadly miliony lidí.
ostatní sporty

Manuál běžce

350 Kč
311 Kč
Nelítostný šampionát - 11%
Nelítostný šampionát je kniha o Formuli 1, jaká tu ještě nebyla. Analyzuje svět F1 do hloubky, odhaluje jeho fungování a poutavě přibližuje, jak se v tomto sportu dá dostat na absolutní vrchol.
ostatní sporty

Nelítostný šampionát

449 Kč
399 Kč
Rozehraný život - 11%

Lubomír Kaválek byl jedním z největších českých šachistů všech dob – a jeho paměti nazvané Rozehraný život nabízejí fascinující vhled do jeho života. Kaválkova šachová kariéra slibně začala v Československu a vyvrcholila v USA.

ostatní sporty
Ukázky

Rozehraný život

529 Kč
470 Kč
Zahrajte si ragby - 11%
(1x)
Kniha pro každého, kdo chce o ragby zjistit víc, například jak vzniklo, jaký je jeho vztah k příbuzným míčovým hrám, s jakými formami se dnes setkáváme.
ostatní sporty

Zahrajte si ragby

359 Kč
319 Kč
Los Angeles 1932: Příběh československé olympijské výpravy
Kniha mapuje téměř den po dni celý průběh cesty našich sedmi sportovců a čtyř členů doprovodu do dějiště olympijských her Los Angeles a zpět od 9. července do 29. srpna 1932.
ostatní sporty

Los Angeles 1932: Příběh československé olympijské výpravy

341 Kč
Manželé v běhu
Jsou dva a jsou sví. Ona je Býk a on Beran. Ona dámička, která odjakživa nesnášela běhání i soutěžení. On kluk, co běhal každý den do školy a taky závodil. Ona byla odjakživa samá ruka, samá noha a snědla toho víc než všichni chlapi v rodině.
ostatní sporty

Manželé v běhu

296 Kč
Nahoře fouká
Inspirativní průvodce životem nejen pro ženy, které chtějí jít vlastní cestou. Proč by si měl člověk, pokud stojí na křižovatce a může se svobodně rozhodnout, vybrat tu těžší cestu? Jak moc je důležité pracovat v životě se strachem?
ostatní sporty

Nahoře fouká

449 Kč
Nezapomenutelné sportovní události - 11%
Velká řádka sportovních momentů zůstala navěky ztracená propadlišti dějin, ovšem jsou i takové momenty ze světa sportu, které nebudou nikdy zapomenuty.
ostatní sporty
Ukázky

Nezapomenutelné sportovní události

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 66 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>