Nejprodávanější Kniha - duben 2024
hudba

Bedřich Smetana - 11%
Kritická edice studentského deníku Bedřicha Smetany je prvním kompletním vydáním tohoto unikátního pramene k ranému období Smetanova života.
hudba

Bedřich Smetana

1 053 Kč
936 Kč
Punkem to začalo a punkem to končí - 11%
(1x)
Punkem to začalo a punkem to končí je třetí kniha volné punkové trilogie z pera obou autorů (44 známek punku a Malá historie punku aneb zpátky ke kořenům).
hudba

Punkem to začalo a punkem to končí

296 Kč
263 Kč
The Philosophy of Modern Song - 11%
The Philosophy of Modern Song is Bob Dylan's first book of new writing since 2004's Chronicles: Volume One - and since winning the Nobel Prize for Literature in 2016.
hudba

The Philosophy of Modern Song

899 Kč
799 Kč
Varhanní hnutí a jeho dopad na varhany a varhanářství v Československu - 11%
Monografie reflektuje formou kritické a komparativní analýzy klíčovou vývojovou tendenci evropského varhanářství 20. století.
hudba

Varhanní hnutí a jeho dopad na varhany a varhanářství v Československu

162 Kč
144 Kč
Ladislav Štaidl: Poslední z mohykánů
“Velká čtyřka” - Karel Gott, Karel Svoboda a bratři Ladislav a Jiří Štaidlovi. Ti čtyři několik desetiletí určovali směr tuzemského hudebního dění, produkovali jeden hit za druhým, vyprodávali koncertní sály a prodávali statisíce gramofonových desek.
hudba

Ladislav Štaidl: Poslední z mohykánů

89 Kč
Nebojte se klasiky - 11%
Seznamte se s největšími skladateli všech dob, přečtěte si o nich a poslechněte si ukázky jejich děl. Zjistěte víc o hudebních nástrojích, o tom, jak se na ně hraje, a jak se při tvorbě hudby dávají dohromady.
hudba

Nebojte se klasiky

242 Kč
215 Kč
Ztráty a nálezy - 11%
Aleš Brichta je jedním z našich nejznámějších metalových a rockových zpěváků. Ve své autobiografii Aleš vzpomíná na časy dobré i zlé, které prožil na pódiu i mimo něj.
hudba

Ztráty a nálezy

314 Kč
279 Kč
Stará a nevrlá rocková hvězda - 70%
Rick Wakeman je nejtalentovanější klávesista své generace, který je stejně doma na rockových pódiích jako na kůrech velkých katedrál.
hudba

Stará a nevrlá rocková hvězda

269 Kč
80 Kč
Dějiny opery. Posledních 400  let. - 11%
(2x)

Dějiny opery zasvěceně rozebírají mnohá díla největších skladatelů, od Monteverdiho a Händela přes Mozarta a Verdiho až po Wagnera, Strausse, Pucciniho, Berga či Brittena.

hudba

Dějiny opery. Posledních 400 let.

898 Kč
798 Kč
Digitální technologie v hudební tvorbě pro akustické nástroje - 11%
První část knihy tvoří práce Jakuba Rataje Převod pohybu lidského těla na zvuk pomocí senzorů. Ve druhé kapitole se Jakub Rataj věnuje konkrétním východiskům a postupu při práci na inscenaci Umění manipulace.
hudba

Digitální technologie v hudební tvorbě pro akustické nástroje

155 Kč
138 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>