Nejprodávanější e-knihy - duben 2024
křesťanství

Matka Boží - 20%
Podnětný text kardinála Tomáše Špidlíka o třech mariánských modlitbách, Zdrávas Maria (Ave Maria), Velebí má duše (Magnificat) a Zdrávas Královno (Salve Regina), sleduje trojí...
křesťanství
Ukázky

Matka Boží

70 Kč
56 Kč
Mytologie Slovanů - 20%
(2x)
Kniha představuje jedinečný pokus o rekonstrukci slovanské mytologie a slovanského náboženství. Giesztor v ní zkoumá panteon slovanských bohů, rituály spojené s jejich uctíváním, včetně střetávání se slovanských náboženství s křesťanstvím.
křesťanství
Ukázky

Mytologie Slovanů

239 Kč
191 Kč
Pozvání k lásce - 20%
(1x)
„Pravidelná kontemplativní modlitba spouští ozdravný proces, který můžeme nazvat „boží terapií“. Hluboké spočinutí, jehož dosahujeme při modlitbě, rozrušuje udusanou půdu kolem emočního plevele v našem nevědomí; naše tělo je jím doslova promořeno.
křesťanství
Ukázky

Pozvání k lásce

198 Kč
158 Kč
Trabantovy toulky Knihou – část 1. - 20%
Kniha je pomůckou pro toho, kdo si chce přečíst Bibli a mít z toho užitek. Provádí čtenáře biblickým textem, vždy po jedné kapitole ze Starého a Nového zákona, komentuje to, co čtenář v těchto kapitolách čte a vysvětluje souvislosti.
křesťanství
Ukázky

Trabantovy toulky Knihou – část 1.

49 Kč
39 Kč
Pavel z Tarsu a jeho svět - 20%
Monografie je první původní českou prací, která se v takové hloubce a takovém rozsahu zabývá jednou z nejvýraznějších postav raného křesťanství Pavlem z Tarsu.
křesťanství
Ukázky

Pavel z Tarsu a jeho svět

260 Kč
208 Kč
Přijímání Boha - 20%
Tato neobyčejná kniha, která byla inspirována Bohem, se zabývá mnoha důležitými otázkami o Bohu a o životě. Spolu s mými předešlými knihami tvoří velice srozumitelnou a důslednou kosmologii.
křesťanství
Ukázky

Přijímání Boha

198 Kč
158 Kč
Pár kroků do křesťanství - 20%
Pár kroků do křesťanství je základní kurz určený původně pro druhý stupeň základní školy nebo pro mladší gymnazisty. Obsahuje několik kroků, kterými člověk může vstoupit do oblasti náboženství a později křesťanství.
křesťanství
Ukázky

Pár kroků do křesťanství

120 Kč
96 Kč
Vzor duchovního života (I.) - 20%
Setkání s autentickými texty kapucínského mystika. Jeho dopisy jsou fascinujícím a mnohdy také drsným svědectvím o nelehké duchovní cestě tohoto oblíbeného světce.
křesťanství
Ukázky

Vzor duchovního života (I.)

65 Kč
52 Kč
Hus drží klíč - 21%
Kniha o Janu Husovi a o tom, čím může přispět dnešní České republice.
křesťanství
Ukázky

Hus drží klíč

19 Kč
15 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 29 položek
<< < 1 2 3