Nejprodávanější tituly - duben 2024
výchova a rodina

Jak zacházet s dětským strachem - 6%

Autor nabízí rodičům řadu praktických postupů a cvičení, které vedou k uvolnění vnitřního napětí dítěte, k rozvoji jeho sebedůvěry a k prohloubení vztahu mezi dětmi a rodiči.

výchova a rodina
Ukázky

Jak zacházet s dětským strachem

253 Kč
238 Kč
Vím, co mi chutná.  Dítětem vedené odstavení - 11%
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning“ , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
výchova a rodina
Ukázky

Vím, co mi chutná. Dítětem vedené odstavení

268 Kč
238 Kč
Učitel a rodič - 20%
Publikace pojednává o tématu v pedagogické literatuře doposud opomíjeném: o spolupráci školy a rodičů. Je zaměřena především na učitele, který komunikuje s rodiči, vede třídní schůzky a nabízí rodičům další formy spolupráce.
výchova a rodina
Ukázky

Učitel a rodič

254 Kč
203 Kč
Výchova bez poražených - 6%
(2x)
Kniha amerického psychologa Thomase Gordona, nominovaného na Nobelovu cenu za mír, srozumitelně a názorně popisuje postupy, jak komunikovat s dětmi, jak posílit spolupráci v rodině a jak efektivně řešit problémy.
výchova a rodina

Výchova bez poražených

289 Kč
272 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

výchova a rodina

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Rodičovství jako cesta - 11%
Všestranný průvodce pro rodiče, kteří chtějí naslouchat dětem i sobě. Když se člověk stane rodičem, vykročí na dlouhou cestu do neznáma, která zdaleka není jen vyhlídková.
výchova a rodina
Ukázky

Rodičovství jako cesta

359 Kč
319 Kč
Děti to chtěj vědět taky - 11%
Kniha Děti to chtěj vědět taky je pomůckou pro všechny rodiče, prarodiče, tetičky, strýčky a další, kteří se chtějí aktivně podílet na sexuální výchově dětí a poskytnout jim kvalitní a ověřené informace bez mýtů a stereotypů.
výchova a rodina

Děti to chtěj vědět taky

423 Kč
376 Kč
Klidná výchova k disciplíně - 11%
Příběhy ze života, vtipné ilustrace a přehledná shrnutí poskytují praktické rady, jak pracovat s vyvíjejícím se mozkem dítěte, klidně řešit konflikty a na základě této výchovné filozofie vést novou generaci ke šťastnému a spokojenému životu.
výchova a rodina

Klidná výchova k disciplíně

386 Kč
343 Kč
Mnohamámy aneb rodičovství beze slupky - 11%
Jaké je to být mámou čtyř, šesti, devíti dětí? Jak žijí rodiny, kde jsou v ložnici minimálně čtyři dětské postele? Sedmi rozhovorům, kterým dominují ženy - mnohamámy, sekundují dva rozhovory s muži, protože kde je máma, je i táta.
výchova a rodina
Ukázky

Mnohamámy aneb rodičovství beze slupky

312 Kč
278 Kč
Modlitby maminek - 11%
Soubor modliteb určených maminkám. Tyto modlitby mohou být inspirací pro zamyšlení, ale i nástrojem, když docházejí slova.
výchova a rodina
Ukázky

Modlitby maminek

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 73 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>