Nejprodávanější e-knihy - duben 2024
cestopisy

Tomík opět na cestách - 20%
Tomík je opět na cestách. I když na kole nikdy předtím neujel víc než 50 kilometrů, rozhodl se absolvovat náročnou, 7 500 kilometrů dlouhou cestu.
cestopisy
Ukázky

Tomík opět na cestách

249 Kč
199 Kč
Vidličkou po mapě - 20%
(3x)
Víte, kdo byl kapitán Buchta? Co znamená, když slivovice řetízkuje? Kolik a jakých surovin s sebou vláčel údajně nepotopitelný Titanic? Jak se dá pohádkově zbohatnout při sbírání hub? Kdo popsal strop jedné slavné britské hospody?
cestopisy
Ukázky

Vidličkou po mapě

348 Kč
278 Kč
Zlatá horečka - 20%
(1x)
Svědectví o tom, jak se dystopie, kterou známe z filmů a knih, stává realitou. Venezuela, kdysi nejbohatší stát Latinské Ameriky s obrovskými zásobami ropy, je dnes rozvrácenou zemí, kde vládne hlad, násilí a chaos.
cestopisy
Ukázky

Zlatá horečka

239 Kč
191 Kč
Krajinou Albrechta z Valdštejna - 20%
Po úspěchu publikací Krajinou prvních Přemyslovců a Krajinou Karla IV. přicházejí Otomar Dvořák a Josef Pepson Snětivý s osmou společnou knihou, nazvanou Krajinou Albrechta z Valdštejna.
cestopisy
Ukázky

Krajinou Albrechta z Valdštejna

279 Kč
223 Kč
Tomáš Petreček: Limitům vstříc - 20%
(1x)
„Psal se rok 2012 a já poprvé vystoupil z letadla v Nepálu a brzy stál před osmitisícovkou, kterou jsem dosud znal jen z fotek a knížek.“
cestopisy
Ukázky

Tomáš Petreček: Limitům vstříc

269 Kč
215 Kč
Cesty za štěstím 2 - 20%
Kniha je pokračováním prvního dílu Cesty za štěstím, kdy se autorka od Bhútánu, Izraele a Islandu posunula k dynamické trojici – Norsku, Arménii a Číně.
cestopisy
Ukázky

Cesty za štěstím 2

279 Kč
223 Kč
Není co závidět - 20%
Co když jsou noční můry vykreslené Georgem Orwellem v románu 1984 skutečné? Co kdybyste museli žít v zemi, kde by šlo naladit pouze jedinou vládní stanici? V zemi, kde by všechno bylo černobílé kromě rudých písmen propagandistických transparentů?
cestopisy
Ukázky

Není co závidět

279 Kč
223 Kč
Výlet do Španěl - 20%
Výlet do Španěl je soubor cestopisných črt a fejetonů Karla Čapka o španělské zemi, jejím lidu, kultuře a přírodě.
cestopisy
Ukázky

Výlet do Španěl

99 Kč
79 Kč
Z Čech až na konec světa - 20%
Poutavé vyprávění Václava Šaška z Mezihoří o jeho putování se skupinou člechtice Lva z Rožmitálu po Evropě a jejich dobrodružstvích. Děj vyprávění začíná v druhé polovině 15. století za vlády Jiřího z Poděbrad a provede čtenáře Evropou té doby.
cestopisy
Ukázky

Z Čech až na konec světa

99 Kč
79 Kč
Tatranka v Hanoji aneb Vietnam, můj paralelní svět - 20%
(2x)
Poznat Vietnam zblízka, uvidět a hlavně prožít, jaký je… Tato netradičně pojatá knížka není klasickým cestopisem seznamujícím s památkami daného místa.
cestopisy
Ukázky

Tatranka v Hanoji aneb Vietnam, můj paralelní svět

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 37 položek
<< < 1 2 3 4 > >>