Nejprodávanější e-knihy - duben 2024
sci-fi a fantasy

Alcatraz versus ďábelští knihovníci - 20%
V den mých třináctých narozenin jsem já, Alcatraz Smedry (ano, pojmenovali mě po slavné věznici - neptejte se), obdržel poštou balíček obsahující mé dědictví: pytlík s pískem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Alcatraz versus ďábelští knihovníci

219 Kč
175 Kč
Alcatraz versus ďábelští knihovníci 2 - Legie Zakladatelových kostí - 20%
Po tom, co jste si o mně přečetli v prvním díle mých pamětí, byste asi nečekali, že se hned vrhnu do dalšího dobrodružství.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Alcatraz versus ďábelští knihovníci 2 - Legie Zakladatelových kostí

219 Kč
175 Kč
Brána pekel - 20%
(1x)
Najít cestu do podsvětí, ukrást duši z pekla. Jednoduchý plán, který se může zvrtnout tak na tisíc způsobů. Galaxy „Alex“ Sternová je odhodlaná dostat Darlingtona z pekla – i kdyby ji to mělo stát budoucnost v Léthé a na Yale.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Brána pekel

349 Kč
279 Kč
Čepel tajemství - 20%
(1x)
Osmnáctiletá Ziva se odjakživa vyhýbá lidem. Lék na svoje úzkosti hledá v kovárně, kde díky svému nadání pro magii vytváří jedinečné zbraně s ohromující silou.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Čepel tajemství

279 Kč
223 Kč
Dotek temnoty - 20%
(1x)
Persefona sice je bohyní jara, ale květiny při jejím doteku usychají. Doufá, že bude moct žít nový život v přestrojení za novinářku.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dotek temnoty

319 Kč
255 Kč
Hraničářův učeň - Kniha sedmnáctá - Arazanini vlci - 20%
V kopcích a údolích Celtiky řádí zlovlci. Jsou to obrovští netvoři, o nichž se myslelo, že patří do mýtů a legend, mnohem větší než obyčejní vlci. A tak se Maddie a Will vydávají do sousední země s cílem odhalit, kdo nebo co za těmito nebezpečnými šelmami stojí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraničářův učeň - Kniha sedmnáctá - Arazanini vlci

269 Kč
215 Kč
Loki: zlý bůh se snaží polepšit - 20%
Loki, bůh lži a klamu, byl potrestán samotným Ódinem za další ze svých vydařených kousků. Tentokrát ale veškerá legrace končí. Musí přebývat na Zemi v těle kluka a má měsíc na to, aby dokázal, že se polepšil.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Loki: zlý bůh se snaží polepšit

249 Kč
199 Kč
Mostní království: Princezna klamu - 20%
(1x)
Dvě věci ví princezna Lara naprosto jistě. Zaprvé, že král Aren je její úhlavní nepřítel. A zadruhé, že to bude ona, kdo ho srazí na kolena. Proto ochotně přistoupí na dohodnutý sňatek, který má znepřáteleným královstvím přinést mír.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mostní království: Princezna klamu

399 Kč
319 Kč
Percy Jackson – Poslední z bohů - 20%
(2x)
Jmenuji se Percy Jackson… Blíží se mé šestnácté narozeniny. V Táboře polokrevných však nechystáme oslavy, nýbrž výpravu do války. A místo blahopřání jsem si vyslechl dávné temné proroctví, které mi všichni tak dlouho tajili.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Percy Jackson – Poslední z bohů

279 Kč
223 Kč
Percy Jackson – Prokletí Titánů - 20%
Že mám moc po svém otci, bohu moří Poseidónovi, už víš... Že patřím do Tábora polokrevných, už taky víš... Ale na spoustu otázek neznám odpovědi ani já. Kam se poděla bohyně Artemis?
sci-fi a fantasy
Ukázky

Percy Jackson – Prokletí Titánů

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 72 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>