Nejprodávanější Kniha - duben 2024
pro začínající čtenáře

Moje maminka je nej - 11%
Nová knížka pohádek vychází ze zásad genetické metody výuky čtení. Pohádky jsou přiměřeně krátké, aby si je děti bez problémů zvládly samy přečíst. Hlavním hrdiny příběhů jsou zvířátka, která si vyprávějí veselé příběhy o tom, co prožila či prožívají
pro začínající čtenáře

Moje maminka je nej

212 Kč
188 Kč
Rošťák Bertík – Pusuuu! - 11%
V pořadí již třináctá knížka s příběhy ROŠŤÁKA BERTÍKA – kluka se zvyky, které všechny dospělé kolem děsí! Bertík má plnou hlavu ztřeštěných plánů a šílených nápadů, a jestli prahnete po potížích, už dál nehledejte – Bertík v nich vězí až po krk!
pro začínající čtenáře

Rošťák Bertík – Pusuuu!

178 Kč
158 Kč
Cesty kupce Sindibáda - 11%
Kniha ze známých pohádek Tisíce a jedné noci. Kupec Sindibád vypravuje svým přátelům při dobrém jídle a pití, co jej potkalo při jeho sedmi cestách za obchodem - ztroskotání lodí, setkání s lidožroutem, útěk z jeskyně mrtvých, ...
pro začínající čtenáře

Cesty kupce Sindibáda

179 Kč
159 Kč
Česká říkadla, písničky a pohádky - 11%
V barevně ilustrované knížce na děti čekají nejznámější lidová říkadla: třeba Šiju boty, Paci, paci, Vařila myšička kašičku, Byl jeden domeček, Šel Janeček na kopeček, Oženil se mraveneček.
pro začínající čtenáře

Česká říkadla, písničky a pohádky

269 Kč
239 Kč
Do pohádky se zvířátky - 11%
Knížka pohádek odpovídá pravidlům genetické metody výuky čtení. Pohádky jsou přiměřeně krátké, aby je děti stihly bez problémů samy přečíst při hodině nebo za domácí úkol.
pro začínající čtenáře

Do pohádky se zvířátky

194 Kč
172 Kč
Jak postavit železnici - 11%
Až někdy pojedete vlakem, zkuste si představit krajinu před vznikem železnice. Všechny ty mosty, tunely a nádraží totiž působí dojmem, jako by tu byly odjakživa.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Jak postavit železnici

323 Kč
287 Kč
Sofie první - Pohádky z Nádhernie - 11%
Díky užitečným radám tří dobrých víl, kouzelnému amuletu, který umí v nouzi přivolat na pomoc princezny, a spoustě zvířecích kamarádů se Sofie rychle naučí, co znamená být součástí královské rodiny.
pro začínající čtenáře

Sofie první - Pohádky z Nádhernie

134 Kč
119 Kč
Hasičské pohádky - 11%
Hasiči se vždycky snaží, aby i ten nejžhavější průšvih měl dobrý konec, a tak si svoje pohádky rozhodně zaslouží. Víte, že prvním hasičem byl vodník Vodička? Budete se možná divit, kdo další ještě přiloží ruku k dílu, když jde o hašení požárů.
pro začínající čtenáře

Hasičské pohádky

260 Kč
231 Kč
V zoo není žádná nuda - 11%

Knížka prvního čtení pro děti je zároveň příběhem na pokračování i krátkými pohádkami. Jedná se o příběh chlapce Huga, jehož tatínek je ředitelem zoologické zahrady. Hugo ve volném čase chodí na návštěvu k jednotlivým zvířatům a ta mu vypravují.

pro začínající čtenáře
Ukázky

V zoo není žádná nuda

194 Kč
172 Kč
Školní strašidlo - 11%
Příběh je určen zejména začínajícím čtenářům (6–8 let), ale může se líbit i předškolákům – poslouží jim k seznámení se školním prostředím.
pro začínající čtenáře

Školní strašidlo

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>