Nejprodávanější tituly - duben 2024
cizí jazyky

Happy Hoppy kartičky II: Vlastnosti a Vztahy - 11%
Obrázkové kartičky pro výuku angličtiny vesele a hravě. Se sadou Happy Hoppy se snadno naučíte základní anglická slovíčka (lidé, zvířata, předměty a jejich vlastnosti, vztahy). 
cizí jazyky

Happy Hoppy kartičky II: Vlastnosti a Vztahy

116 Kč
103 Kč
Anglicko-české doplňovačky - 11%
Pracovní sešit slouží k procvičování anglických slovíček formou oblíbených doplňovaček a dokreslovaček. Pracovní sešit je určený pro předškoláky a děti mladšího školního věku.
cizí jazyky

Anglicko-české doplňovačky

158 Kč
140 Kč
Italský slovník na cesty - 20%
Chystáte se na cesty do zahraničí a nevíte si rady s jazykem? Vezměte si s sebou Slovník na cesty, určitě se s ním neztratíte.
cizí jazyky
Ukázky

Italský slovník na cesty

99 Kč
79 Kč
Začínáme s japonštinou - 11%
Víte, čím se liší hiragana od katakany? Umíte správně jíst nudlovou polévku rámen? Vyznáte se v tradičním japonském kalendáři? Tušíte, proč v japonských hotelech a nemocnicích nenajdete pokoje číslo 4 a 9? Odpovědi na tyto a další otázky o japonském
cizí jazyky

Začínáme s japonštinou

224 Kč
199 Kč
Cvičebnice anglické gramatiky - 11%
Cvičebnice jsou doplňkovým materiálem k jazykovým učebnicím. Neobsahují výklad gramatiky, ale příklady k intenzivnímu procvičování gramatických a lexikálních jevů.
cizí jazyky

Cvičebnice anglické gramatiky

421 Kč
374 Kč
Obchodní němčina - 20%
Učebnice Obchodní němčina je určena všem zájemcům o získání znalosti odborného jazyka používaného ve světě obchodu. S její pomocí lze rozvinout kvalitu písemného projevu a rovněž schopnost vést obchodní jednání v daném jazyce.
cizí jazyky
Ukázky

Obchodní němčina

369 Kč
295 Kč
Velká španělská gramatika - 20%
Výkladová část Velká španělská gramatika je souborem dvou na sebe navazujících knih – výkladové části a cvičebnice. Její nedílnou součástí je kvalitní nahrávka namluvená rodilými mluvčími.
cizí jazyky
Ukázky

Velká španělská gramatika

439 Kč
351 Kč
Happy House 1 New Edition - 11%
Učebnice angličtiny pro děti z řady Happy House.
cizí jazyky

Happy House 1 New Edition

279 Kč
248 Kč
Česko-italský mluvník - 11%
Chcete-li se správně a pohotově vyjadřovat, nestačí vám pouze znát určité množství slovíček. Mluvník v sobě spojuje výhody slovníku, konverzační příručky a přehledu gramatických pravidel.
cizí jazyky

Česko-italský mluvník

206 Kč
183 Kč
Odmaturuj z německého jazyka 2
Učebnice určena studentům středních škol během celého středoškolského studia, studentům připravujícím se ke státní nebo mezinárodní zkoušce, jejich učitelům a ostatním zájemcům o studium německého jazyka.
cizí jazyky

Odmaturuj z německého jazyka 2

62 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 40 položek
<< < 1 2 3 4