Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - duben 2024
sociologie

Circus politicus
(1x)
Circus politicus znamená v našem porozumění globalizaci rozhodný obrat. Ta se přestává díky této knize jevit jako abstraktní a neosobní proces. Její mechanismy se inkarnují ve směšných mocipánech.
sociologie
Ukázky

Circus politicus

269 Kč
Informace - 11%
(1x)
Informace je v určitém smyslu knihou o všem, co je páteří naší civilizace.
sociologie

Informace

448 Kč
398 Kč
Ošetřovatelství v geriatrii
Nástroje hodnocení kognice, interakce, sebepéče, výživy, bolesti, soběstačnosti a podpora smysluplnosti jsou hlavními tématy této publikace.
sociologie

Ošetřovatelství v geriatrii

134 Kč
Sociologie - 2%
(2x)
Elementární učební text, ve kterém autor definuje klíčová sociologická témata. Nové české vydání vychází z posledního, podstatně přepracovaného a rozšířeného rozšířeného anglického vydání z roku 2008.
sociologie
Ukázky

Sociologie

1 146 Kč
1 118 Kč
K čemu jsou křesťanské církve? - 11%

V souvislosti s vyostřenou politickou diskusí o církevních restitucích vyvstává v naší společnosti s novou naléhavostí otázka po smyslu křesťanských církví pro současného člověka.

sociologie

K čemu jsou křesťanské církve?

124 Kč
110 Kč
Úvod do sociohistorie - 11%
Kniha stručně představuje přístup a metodu kombinující sociologii a historii. Autor nastiňuje zvláštnosti obou disciplín, charakterizuje jejich stěžejní osobnosti a díla a poté vybírá klíčová východiska, se kterými může sociohistorik pracovat.
sociologie

Úvod do sociohistorie

203 Kč
180 Kč
Krize svědomí - 11%
(1x)
Cílem této knihy je přispět k zamyšlení se nad smyslem a významem našeho života a k uvědomění si jeho ceny a výjimečnosti. Život není bezcennou devizou, ale nejcennějším darem, jaký nám kdy byl dán, a tak je ho také třeba chápat.
sociologie

Krize svědomí

161 Kč
143 Kč
O procesu civilizace, 2. díl - 6%
Eliasova kniha představuje zásadní text pro moderní myšlení o moderní i předmoderní společnosti. Patří k fundamentálním knihám sociokulturního dějepisu. Elias v ní stopuje nesnadný proces civilizace.
sociologie

O procesu civilizace, 2. díl

390 Kč
367 Kč
Sociologie nových náboženských hnutí - 11%
První kniha v oblasti výzkumu nových náboženských hnutí, která se zabývá metodologickými problémy nutně vyvstávajícími při jejich studiu a popisu.
sociologie

Sociologie nových náboženských hnutí

198 Kč
176 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 39 položek
<< < 1 2 3 4