Nejprodávanější Hudba na CD nebo AudioKniha na CD - duben 2024

Smutek poručíka Borůvky
Soubor vtipně napsaných detektivních povídek z šedesátých let, které spojuje postava melancholického vyšetřovatele – poručíka Borůvky.

Smutek poručíka Borůvky

329 Kč
Tajuplné příběhy
Vraždy, duchové i nevysvětlitelná zmizení. Sbírka napínavých a dobrodružných povídek z pera mistra vypravěče Arthura Conana Doyla. Co se děje v záhadném vlaku, ve kterém mizí cestující a nečekaně se objevují mrtvá těla?

Tajuplné příběhy

260 Kč
Tomodachi
Deska Tomodachi se přidává do katalogu kapely Mirai k platinově oceněným albům Konnichiwa, Arigato a Maneki Neko. Novinka je podle samotných členů kapely dosud nejpestřejším a nejsvobodnějším projektem.

Tomodachi

431 Kč
Unesený Západ
(2x)
Unesený Západ, osmý svazek esejů Milana Kundery, obsahuje dva texty: Nesamozřejmost národa, projev Milana Kundery na sjezdu Svazu československých spisovatelů v roce 1967, a francouzsky psaný esej Unesený Západ (1983) v překladu Anny Kareninové.

Unesený Západ

267 Kč
Veterinářka vypráví
Příběhy o zvířatech a o tom, co je možné při jejich léčení zažít. Veterinářka se snaží za každých okolností zvířatům pomoci. S láskou a velkým osobním nasazením.

Veterinářka vypráví

322 Kč
Zelené báje
(2x)
Originální pohádkové příběhy, v nichž se snoubí krásná literatura s pochopením křehké rovnováhy ve světě přírody.

Zelené báje

354 Kč
Zimní hrob

Jaké mrazivé tajemství se vrah snažil uložit jednou provždy k ledu? V roce 2051 čelí naše planeta hrůzostrašným následkům klimatické katastrofy.

Zimní hrob

341 Kč
Zoo v kufru
Kniha vypráví o šestiměsíční cestě, kterou v roce 1957 podnikli Gerald Durrell s manželkou do západní Afriky, aby získali zvířata pro vlastní zoo.

Zoo v kufru

305 Kč
Černá lilie
(1x)
Oldřich z Chlumu se svými pomocníky řeší vraždy na hradě Valdek. Podezřelých je mnoho, protože na hradě se právě koná rodinná slavnost. Jaké tajemství skrývá vzácná tapiserie?

Černá lilie

358 Kč
Hackney Diamonds
The Rolling Stones vydávají po osmnácti letech, v říjnu 2023 nové album!

Hackney Diamonds

935 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 277 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 28 > >>