Nejprodávanější audioknihy - duben 2024

Největší záhady zločinu
Podívejte se na nejznámější nevyřešené kriminální případy pohledem nezávislého vyšetřovatele a rozluštěte největší záhady zločinu. Populární badatel a reportér Jaroslav V. Mareš rozkrývá proslulé případy, které otřásly naší společností.

Největší záhady zločinu

341 Kč
Svědectví o životě v KLDR
(18x)
Všechno, co jste chtěli vědět o životě v KLDR (a totalitě vůbec), ale báli jste se zeptat…
Ukázky

Svědectví o životě v KLDR

379 Kč
Spasitel Duny
Paul Atreides, zvaný teď převážně Muad'dib, je absolutním pánem světa – a zároveň obětí své vlastní předzvěstné schopnosti, která z něj v očích jeho poddaných udělala boha.
Ukázky

Spasitel Duny

349 Kč
Deset malých černoušků
(2x)
V podání Vladimíra Čecha uslyšíte klasické dílo první dámy detektivního žánru. Nezkrácená verze na sedmi discích ve formátu CD audio.

Deset malých černoušků

359 Kč
Žítkovské bohyně
(38x)
Vysoko v kopcích Bílých Karpat jsou řídce rozeseta přikrčená stavení. Všude je daleko. Říká se, že právě proto si tam některé ženy dokázaly uchovat vědomosti a intuici, kterou jsme ztratili. Předávaly si ji z generace na generaci řadu století.

Žítkovské bohyně

314 Kč
Saturnin
(3x)
Slavný humoristický román v interpretaci Svatopluka Beneše.
Ukázky

Saturnin

189 Kč
Doručovatelky
(1x)
Případ jeho pohřešované manželky zůstává nadále nevyřešený a detektiva Roberta Ketta tíží výčitky svědomí. Ve snaze začít znovu a nechat minulost za zády odchází s dcerami do Norwiche, kde chce najít klid.

Doručovatelky

323 Kč
Má sestřenka Rachel
Píše se rok 1830. Po náhlé smrti bratrance Ambrože, jenž mu byl opatrovníkem i rádcem, je čtyřiadvacetiletý Filip Ashley na cornwallské panství sám. I když ne docela. Zakrátko z daleké Florencie přicestuje poloviční Italka...

Má sestřenka Rachel

395 Kč
Neuromancer

V tomhle světě je tělo vězením, ze kterého se dá uniknout… Case to zvoral, zatraceně zvoral. Zkoušet ojebat šéfy se nevyplácí – a pro práci v kyberprostoru to platí tuplem. ...

Ukázky

Neuromancer

399 Kč
Pátrači na stopě aneb Dětské detektivky s hádankou
Deset původních českých detektivních příběhů pro děti s hádankou, které vycházejí též knižně. Osmiletý Petr a dvanáctiletá Pavla jsou sourozenci, kteří se stávají svědky nebo přímými účastníky vyšetřování různých kriminálních případů.

Pátrači na stopě aneb Dětské detektivky s hádankou

297 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 643 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 65 > >>