Nejprodávanější Kniha - duben 2024
cestování

Země světa - 10/2020 -  Rumunsko
Země světa je moderní zeměpisný a cestopisný měsíčník určený širokému okruhu čtenářů, kteří touží poznat přírodu, historické a umělecké památky, kulturní dědictví, tradice a zvyky různých zemí, národů a kultur světa.
cestování

Země světa - 10/2020 - Rumunsko

68 Kč
Kodaň

Od barevných domů v přístavu Nyhavn po sochu Malé mořské víly, od Glyptotéky po Superkilen, od paláce Amalienborg až po Christiánii, hlavní město Dánska se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci.

cestování

Kodaň

242 Kč
Německo - turistický průvodce
Rozmanitost Německa vysvětluje svébytný historický vývoj regionů. Své stopy zanechala na Německu i reformace a její důsledky - na severu země převládá protestantismus, zatímco jih je spíše katolický.
cestování

Německo - turistický průvodce

754 Kč
Výletník II.
(2x)
Kde najdeme nejužší českou uličku a projde jí vůbec silnější člověk? Jak vypadá krajina u Nových Heřminov, jež zanedlouho zmizí pod vodou přehradní nádrže?
cestování

Výletník II.

269 Kč
Bizarní Česko
Víte, že v Brdech je jediný bývalý sklad jaderných zbraní na světě, který je zároveň přístupný veřejnosti? Dále u nás máme i jezero kyseliny sírové, první dinopark na zahradě rodinného domku nebo rozhlednu „sedící“ na kotli tepelné elektrárny.
cestování

Bizarní Česko

359 Kč
Co si povídají turisté
Co vše se může přihodit na dovolené za socialismu? K čemu se hodí vyrůstat na pražském Žižkově? A jak se v rámci havajské skupiny navazují diplomatické styky s Brazílií?
cestování

Co si povídají turisté

269 Kč
Hrady a zámky České republiky - 1:800 000 - 10%
Aktualizované vydání mapy, ve které jsou přehledně vyznačeny všechny významné hrady a zámky v České republice. Součástí je rejstřík s uvedením stručného popisu o jednotlivých objektech. Ediční řada Outdoor Activity.
cestování

Hrady a zámky České republiky - 1:800 000

49 Kč
44 Kč
Hravý průvodce po hradech a zámcích
Starobylá sídla šlechticů na dosah! Od autorů bestselleru Hravý průvodce Prahou.
cestování
Ukázky

Hravý průvodce po hradech a zámcích

359 Kč
Jak (ne)čundrovat v Austrálii
Celá kniha je založená na autorových vlastních zkušenostech, na věcech, které skutečně prožil, na místech, která během svého cestování navštívil, na situacích, se kterými byl nucen se vypořádat během svého pobytu v Austrálii.
cestování

Jak (ne)čundrovat v Austrálii

315 Kč
Madeira - Víkend
S druhým vydáním našeho průvodce okusíte to nejlepší z ostrova věčného jara, Madeiry. Objevte skrytá kouzla ostrova s podrobnou rozkládací mapou pro snadnější orientaci. Na záložce knihy najdete stručný slovníček.
cestování

Madeira - Víkend

251 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 190 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 19 > >>