Nejprodávanější tituly - duben 2024
pro začínající čtenáře

Hasičské pohádky - 11%
Hasiči se vždycky snaží, aby i ten nejžhavější průšvih měl dobrý konec, a tak si svoje pohádky rozhodně zaslouží. Víte, že prvním hasičem byl vodník Vodička? Budete se možná divit, kdo další ještě přiloží ruku k dílu, když jde o hašení požárů.
pro začínající čtenáře

Hasičské pohádky

260 Kč
231 Kč
V zoo není žádná nuda - 11%

Knížka prvního čtení pro děti je zároveň příběhem na pokračování i krátkými pohádkami. Jedná se o příběh chlapce Huga, jehož tatínek je ředitelem zoologické zahrady. Hugo ve volném čase chodí na návštěvu k jednotlivým zvířatům a ta mu vypravují.

pro začínající čtenáře
Ukázky

V zoo není žádná nuda

194 Kč
172 Kč
Školní strašidlo - 11%
Příběh je určen zejména začínajícím čtenářům (6–8 let), ale může se líbit i předškolákům – poslouží jim k seznámení se školním prostředím.
pro začínající čtenáře

Školní strašidlo

179 Kč
159 Kč
Prapodivné cesty Nezmarů - 11%
Šéfredaktor časopisu Lidé&hory se rozhodl napsat knihu pohádek pro děti. A ne ledajakou – stanovil si hned několik cílů. Prioritou číslo jedna byly napínavé příběhy plné fantazie, které zaujmou jak děti, tak dospělé.
pro začínající čtenáře

Prapodivné cesty Nezmarů

173 Kč
154 Kč
Rošťák Bertík – Čůraaat! - 11%
(1x)
Již devátá knížka s třemi příběhy Rošťáka Bertíka – kluka se zvyky, které všechny dospělé kolem děsí! Bertík má plnou hlavu ztřeštěných plánů a šílených nápadů, a jestli prahnete po potížích, už dál nehledejte – Bertík v nich vězí až po krk!
pro začínající čtenáře

Rošťák Bertík – Čůraaat!

178 Kč
158 Kč
V pasti - 20%
Chcete, aby vaše dítě rádo četlo? Pomozte mu svět příběhů objevit společnou četbou a povídáním o knížkách edice "Učíme se číst", na jejíž přípravě se podíleli pedagogičtí odborníci.
pro začínající čtenáře

V pasti

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 46 položek
<< < 1 .. 3 4 5