Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2024
horory

Dracula
(3x)

Bessův Dracula, věrný v tématu a atmosféře doby, umně zeštíhlený k lepší plynulosti děje a k lepšímu využití vizuálních možností příběhu, ale hlavně opatřený kresbou, která bere dech.

horory
Ukázky

Dracula

619 Kč
Milý ostravský koronadeníčku!!!
Kniha mapuje prožívání „doby kovidové“ od jejího prvopočátku očima vystresované ženy, která se srovnává s nezvyklou životní situací a netuší, jestli se má smát, zešílet, začít nakupovat zásobu čočky, špaget a antibakteriálních gelů ...
horory

Milý ostravský koronadeníčku!!!

215 Kč
Písně mrtvého snivce
Debutová sbírka povídek jednoho z největších současných autorů weird fiction, velmistra hororového žánru, spisovatele, který od osmdesátých let minulého století spřádá podivné příběhy, v nichž z nočních můr vystupuje iracionalita existence.
horory

Písně mrtvého snivce

332 Kč
Rybář
(2x)
Na severu státu New York vytéká z přehradní nádrže Ashokan potok, o kterém se mnoho neví – vlastně ani to, jak dlouho už tudy teče.
horory

Rybář

359 Kč
Setkání s tajemnem
Nová kniha známé astroložky, propagátorky jógy a zdravého stylu života přináší příběhy, jež se skutečně staly autorce nebo lidem, kteří se jí se svými neuvěřitelnými zážitky svěřili.
horory

Setkání s tajemnem

233 Kč
Světová válka Z
(1x)
Světová válka Z (World War Z) Maxe Brookse je hororový, ale velmi realistický a emotivní román o světové válce se zombie. Není to ale klasický horor se zombie, kniha svou realistickou kulisou připomíná knihy Stephena Kinga nebo Toma Clancyho.
horory

Světová válka Z

333 Kč
Barva z kosmu
Devět povídek z pera klasika hororu. Reprezentativní průřez dílem H. P. Lovecrafta (1890–1937) je určený všem, kdo se chtějí seznámit s tvorbou slavného autora, z jehož fantazie vzešlo město Arkham (poprvé zmíněné v povídce „Rytina v domě“).
horory

Barva z kosmu

269 Kč
Děsivé historky 3
Co bys dělal, kdybys potkal ducha dívky, která se chce pomstít?
horory

Děsivé historky 3

233 Kč
Duchové rodiny Folcroftů
Když jejich matka po havárii skončí v nemocnici v kómatu, Tara s bratrem Kylem jdou bydlet k prarodičům, které nikdy předtím neviděli. Jejich velký dům, schovaný v horách na kraji lesa, působí idylicky...
horory

Duchové rodiny Folcroftů

314 Kč
Beznaděj
(1x)
Stephen King v Beznaději maluje svým rozmáchlým štětcem apokalyptický souboj mezi Bohem a zlem, mezi šílenstvím a zjevením.
horory

Beznaděj

414 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 55 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>