Nejprodávanější tituly - duben 2024
hudba

Boj o českou moderní hudbu (1900–1939)
U počátků české moderní hudby stály dvě velké osobnosti, Bedřich Smetana dílem skladatelským a Otakar Hostinský činností vědeckou a kritickou.
hudba

Boj o českou moderní hudbu (1900–1939)

189 Kč
Dobře rozladěné varhany
Tato publikace vznikla v rámci výzkumného projektu „Ladění historických varhan v českých zemích“ Grantové agentury České republiky (č. 408/09/0596) a představuje první monografii o dějinách hudebního ladění varhan v českých zemích.
hudba

Dobře rozladěné varhany

317 Kč
Akustika hudebních  prostorů 4. v České republice/ Acoustics of Music Spaces in the Czech Republic 4
Odborné i laické hudební veřejnosti se dostává do rukou čtvrtý díl přehledu akustických vlastností hudebních prostorů v České republice.
hudba

Akustika hudebních prostorů 4. v České republice/ Acoustics of Music Spaces in the Czech Republic 4

285 Kč
Nebojte se klasiky! - Leoš Janáček
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Leoše Janáčka se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte spoustu zajímavostí.
hudba
Ukázky

Nebojte se klasiky! - Leoš Janáček

127 Kč
Výlov šuplíka
Miroslav Wanek patří k nejosobitějším a nejuznávanějším českým rockovým textařům. Kniha Výlov šuplíka nejen shrnuje jeho texty pro skupiny Už jsme doma, FPB, Divize T a Pluto, ale také mapuje Wanekovu tvůří kariéru v šesti obsáhlých rozhovorech.
hudba

Výlov šuplíka

253 Kč
Výtvarné umění a hudba
Předkládaná kniha - v současnosti u nás jediná tohoto zaměření - je bohatě vybavena barevnými reprodukcemi výtvarných děl a notovými příklady. Její nezbytnou součástí je CD se zvukovými ukázkami a digitální variantou obrazových ukázek v textu.
hudba

Výtvarné umění a hudba

387 Kč
No Future!
(1x)
Sex Pistols, Exploited, Clash a UK Subs sice reprezentují britský punk, ale jeho scéna je mnohem širší, patří k němu oi i anarcho punk. Knížka v rozhovorech s klíčovými protagonisty scény zachycuje vývoj ostrovního punku.
hudba

No Future!

358 Kč
Těžkej nářez
(2x)
Řada profilů hudebníků, u nichž autor hledal odpověď na otázku, jací jsou ve skutečnosti.
hudba

Těžkej nářez

322 Kč
... a to je blues
Antologie textů blues a o blues v sobě zahrnuje písňové texty, básně, drobné prózy, ukázka z rozhlasové hry nebo vzpomínky muzikantů, týkající se tohoto hudebního žánru.
hudba

... a to je blues

216 Kč
Nikdo to tu nepřežije
(1x)
Monografie o americkém rockovém zpěváku 60. let Jimu Morrisonovi a skupině The Doors. odle knihy byl napsán scénář k filmu The Doors režiséra Olivera Stonea.
hudba

Nikdo to tu nepřežije

268 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 53 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>