Nejprodávanější audioknihy ke stažení - duben 2024

Robinson Crusoe
(2x)
Nejúspěšnější bylo a dosud je převyprávění pro děti z pera Josefa V. Plevy (poprvé bylo vydáno v roce 1956). Z této verze vyšla také rozhlasová úprava z roku 2009, do které se nyní můžete zaposlouchat.
Ukázky

Robinson Crusoe

127 Kč
Sonety
(1x)
Na této nahrávce uslyšíte stejně jako v rozhlasové verzi všech 154 sonetů v české a anglické verzi s komentáři Martina Hilského.
Ukázky

Sonety

212 Kč
Čarodějův učeň
(6x)
Příběhem chlapce, který se na prahu dospělosti přiblížil temným silám a je jimi fascinován, dokud nepozná, že jej mohou zahubit.
Ukázky

Čarodějův učeň

255 Kč
Deset malých černoušků
(2x)
V podání Vladimíra Čecha uslyšíte klasické dílo první dámy detektivního žánru. Nezkrácená verze ve formátu MP3.
Ukázky

Deset malých černoušků

279 Kč
Barevný závoj
(5x)
Příběh dívky z anglické lepší společnosti, která se bez lásky provdá za lékaře. Vzrůstající odcizenost manželů se však začne drolit v centrální Číně, kde oba pomáhají při epidemii cholery. Z povrchní ženy se stává pokorná a chápavá bytost.
Ukázky

Barevný závoj

368 Kč
Bivoj běsobijce
První kniha duologie Bivoj. Řeka Vltava odděluje území kmene Čechů od Návu, knížectví duchů na zapovězeném východním břehu....J. Červenák, autor Černokněžníka a Bohatýra, vystavěl na motivech ze Starých pověstí českých další hrdinskou fantasy ...
Ukázky

Bivoj běsobijce

428 Kč
Novinářem v Číně 2
(3x)
Ponořte se do víru zážitků asijské dekády Tomáše Etzlera, vydala by na několik lidských životů.
Ukázky

Novinářem v Číně 2

449 Kč
Pekelníci
Přicházejí před tureckými oddíly, aby jim vyčistili cestu pekelným ohněm. Pekelníci. Proti nim stojí kapitán Báthory a Stěpan Voronin. Na pomoc jim přichází vodní příšera jménem Blivajz.
Ukázky

Pekelníci

125 Kč
Pérák
Protektorátní městská legenda o superhrdinovi vzdorujícím nacistům. Barvitým jazykem a s černým humorem líčí autor hrdinské činy Péráka, který prohlašuje: „Němci si to odskáčou…“
Ukázky

Pérák

328 Kč
Purpurová síť
(1x)
Zabij, nebo budeš zabit. Druhý případ Eleny Blancové. Oddělení analýzy případů v čele s Elenou Blancovou se pokouší rozkrýt tajnou organizaci Purpurová síť, která šíří nahrávky s mučením lidí.
Ukázky

Purpurová síť

399 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 484 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 49 > >>