Nejprodávanější e-knihy - duben 2024
rodina a dítě

Sportovní příprava dětí - 20%
Nové, aktualizované vydání úspěšné publikace o sportovní přípravě dětí a mládeže je určeno trenérům, sportovním instruktorům, cvičitelům a rodičům, jejichž děti začínají s pravidelným tréninkovým procesem.
rodina a dítě
Ukázky

Sportovní příprava dětí

195 Kč
156 Kč
Budu správně mluvit - 20%
Chodíte s dítětem na logopedii? Pak je tento titul určen právě vám. Naučí vás pochopit nejen příčiny nejčastějších problémů s řečí, ale především principy metodických postupů, které se při odstraňování poruch používají.
rodina a dítě
Ukázky

Budu správně mluvit

212 Kč
170 Kč
Děti s tělesným a kombinovaným postižením ve škole - 20%
Publikace předkládá popis diagnóz, s nimiž se mohou pedagogové běžných mateřských a základních škol v rámci edukačního procesu setkat, a detailně se zabývá realizací ucelené rehabilitace a podporou rozvoje hybnosti u dětí s tělesným postižením.
rodina a dítě
Ukázky

Děti s tělesným a kombinovaným postižením ve škole

144 Kč
115 Kč
Dítě s narušenou komunikační schopností ve škole - 20%
Komunikace představuje klíčový moment edukačního procesu. Publikaci jistě ocení všichni pedagogové bez logopedického vzdělání působící na běžných základních školách, ale i rodiče dětí s narušenou komunikační schopností.
rodina a dítě
Ukázky

Dítě s narušenou komunikační schopností ve škole

195 Kč
156 Kč
Psychodidaktika - 20%
Procesy učení a vyučování jsou mnohem složitější, než se původně zdálo. Jejich zákonitosti je však nutné poznat a naučit se je efektivně využívat v pedagogické praxi.Moderní publikace zkušených pedagogů analyzuje mechanismy a typy paměti.
rodina a dítě
Ukázky

Psychodidaktika

229 Kč
183 Kč
Jak na šikanu - 20%
Šikana je zrádná, jejím terčem se může stát i dítě tělesně a duševně vyspělé, s velmi dobrým rodinným zázemím, které však neumí nebo není ochotno "výt s vlky". Šikana má různé formy a správný postup se musí případ od případu lišit.
rodina a dítě
Ukázky

Jak na šikanu

186 Kč
149 Kč
Třídní klima a školní klima - 20%
Publikace shrnuje odborné poznatky o klimatu třídy a školy v praktickém kontextu tak, aby byla zřejmá souvislost jednotlivých faktorů klimatu, a doplňuje je řadou příkladů z praxe.
rodina a dítě
Ukázky

Třídní klima a školní klima

339 Kč
271 Kč
Budeme mít děťátko - 20%
Jste těhotná žena, rodička či matka malého dítěte? Tak tato kniha je určena právě vám. Přináší odpovědi na otázky ohledně tělesných i psychických změn v průběhu těhotenství, radí, jak dodržovat správnou životosprávu, jaké speciální cviky provádět.
rodina a dítě
Ukázky

Budeme mít děťátko

186 Kč
149 Kč
Předškoláci v pohybu 2 - 20%
Kniha pro cvičitelky dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelky v mateřských školách, instruktory mateřských center a rodiče je zaměřená na všestrannou pohybovou průpravu dětí předškolního a mladšího školního věku.
rodina a dítě
Ukázky

Předškoláci v pohybu 2

135 Kč
108 Kč
Spratek - 20%
(4x)
Kniha je pozitivním svědectvím o síle pedagogických a terapeutických prostředků, a pedagoga představuje jako přítele, který neváhá pro dítě překonávat různé těžkosti.
rodina a dítě
Ukázky

Spratek

255 Kč
204 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 62 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>