Nejprodávanější Kniha - duben 2024
výchova a rodina

Pomalé rodičovství - 11%
Rané dětství prožíváme jen jednou. Je vzácné. To, co se odehraje v prvních letech, nelze později stejným způsobem zopakovat nebo získat nazpět. Kodaňská školka Nokken to potvrzuje.
výchova a rodina

Pomalé rodičovství

151 Kč
134 Kč
Průvodce rodinnou mediací - 11%
V rodinné mediaci nejde jen o rozvody a úpravu péče k dětem, ale i o vztahy mezi sourozenci nebo partnery, o problematiku dědictví, o témata spojená s domácím násilím a o další spory. Téma je ukázáno na velké řadě kazuistik.
výchova a rodina

Průvodce rodinnou mediací

431 Kč
383 Kč
Rodičům na nejhezčí cestu - 11%
Kniha věnovaná prvním dnům, měsícům a rokům života dítěte přináší informace o normálním vývoji, ale i o tom, co zdravému vývoji překáží nebo co ho ohrožuje.
výchova a rodina

Rodičům na nejhezčí cestu

89 Kč
79 Kč
Dítě – váš partner ve výchově - 52%
Kniha dánského rodinného terapeuta podává pomocnou ruku všem rodičům, kteří by svým dětem chtěli lépe porozumět, a všem dospělým, kteří si s dětmi touží vybudovat zdravý a plodný vztah.
výchova a rodina

Dítě – váš partner ve výchově

207 Kč
99 Kč
Po dobrém, nebo po zlém? - 11%
Autor si dovoluje pozvat čtenáře, aby se spolu s ním laskavě zamýšleli, proč, kdy a jak máme dát ve výchově svých dětí přednost tomu "po dobrém" nebo "po zlém".
výchova a rodina

Po dobrém, nebo po zlém?

179 Kč
159 Kč
Digitální demence - 11%

Digitální média — počítače, smartphony, herní konzoly a v neposlední řadě i televize — nám mění život. V USA dnes mladiství věnují digitálním médiím více času — alespoň sedm a půl hodiny denně — než spánku.

výchova a rodina
Ukázky

Digitální demence

341 Kč
303 Kč
Dospívání kluků - 11%
Knížka otvírá téma chlapecké puberty, období mnoha pozorovatelných i skrytých změn. Vede kluky k tomu, aby svou pubertu přijali bez předsudků a s otevřeností.
výchova a rodina

Dospívání kluků

224 Kč
199 Kč
Úspěšní vychovávají své děti jinak - 11%
Autor knihy, Miloslav Hubatka rozebírá hlavní a klíčové zákonitosti a principy, které jsou pro výchovu a vzdělání úspěšného člověka nezbytné, důležité, ba zcela nutné. Popisuje výchovu k úspěchu jako cílený, propracovaný a plánovaný proces.
výchova a rodina

Úspěšní vychovávají své děti jinak

269 Kč
239 Kč
Budeme mít prvňáčka
Autorka shrnuje názory na to, kdy je dítě zralé na vstup do školy a jak má být na něj připraveno. Nabízí kritéria pro výběr ZŠ a zamýšlí se nad důvody stále častějších odkladů školní docházky.
výchova a rodina

Budeme mít prvňáčka

89 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 59 položek
<< < 1 .. 4 5 6