Nejprodávanější tituly - duben 2024
hudba

Hudba je zázrak
Kniha je poutavým průvodcem pro laiky i zajímavým čtením pro ty, kteří se hudbou zabývají profesionálně. Zdenek Merta je zkušený muzikant – prožil na jevištích koncertních sálů, v divadlech a nahrávacích studiích více než pětačtyřicet let.
hudba

Hudba je zázrak

179 Kč
Reggae
Třetí svazek edice Světem lidové hudby a world music přináší souhrnnou studii o afrických kořenech, vzniku na Jamajce i celosvětovém rozšíření hudebního stylu reggae, který má dlouhá léta tisíce posluchačů i u nás.
hudba
Ukázky

Reggae

133 Kč
George Harrison
Vynikající obsáhlá a poctivá biografie, která vyšla u příležitosti nedožitých sedmdesátin britské hudební legendy. Přináší působivý intimní portrét, který odhaluje mnoho nového i těm, kteří o Beatles a Harrisonovi ledacos vědí.
hudba

George Harrison

202 Kč
Ničeho nelituju
Kytarista a zpěvák Ace Frehley (vlastním jménem Paul Daniel Frehley) je zakládajícím členem skupiny Kiss, v které hrál od jejího založení v roce 1973 do roku 1982 a pak znovu v letech 1996 až 2002.
hudba

Ničeho nelituju

359 Kč
Od operety k muzikálu
(1x)
Jak se vvyvíjela poválečná podoba českého zábavněhudebního divadla? Všechno začíná v okamžiku, kdy výnosy ministra Zdeňka Nejedlého zbavily toto divadlo jednoho z jeho základních atributů – soukromopodnikatelského systému provozování.
hudba

Od operety k muzikálu

216 Kč
Prague Soundscapes
Prague Soundscapes is the first book focusing on music in Prague from other than musical-historical perspectives. It approaches musical events in present-day Prague from an ethno-musicological position, sometimes called musical anthropology.
hudba
Ukázky

Prague Soundscapes

230 Kč
Boj o českou moderní hudbu (1900–1939)
U počátků české moderní hudby stály dvě velké osobnosti, Bedřich Smetana dílem skladatelským a Otakar Hostinský činností vědeckou a kritickou.
hudba

Boj o českou moderní hudbu (1900–1939)

189 Kč
Akustika hudebních  prostorů 4. v České republice/ Acoustics of Music Spaces in the Czech Republic 4
Odborné i laické hudební veřejnosti se dostává do rukou čtvrtý díl přehledu akustických vlastností hudebních prostorů v České republice.
hudba

Akustika hudebních prostorů 4. v České republice/ Acoustics of Music Spaces in the Czech Republic 4

285 Kč
Nebojte se klasiky! - Leoš Janáček
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Leoše Janáčka se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte spoustu zajímavostí.
hudba
Ukázky

Nebojte se klasiky! - Leoš Janáček

127 Kč
Výlov šuplíka
Miroslav Wanek patří k nejosobitějším a nejuznávanějším českým rockovým textařům. Kniha Výlov šuplíka nejen shrnuje jeho texty pro skupiny Už jsme doma, FPB, Divize T a Pluto, ale také mapuje Wanekovu tvůří kariéru v šesti obsáhlých rozhovorech.
hudba

Výlov šuplíka

253 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 82 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>