Nejprodávanější knihy - duben 2024
politologie a politika

Unie ve víru migrační krize - 11%
(1x)
Právník ministerstva spravedlnosti, který zastupuje ČR v pracovních skupinách Rady EU, přináší ve své nové knize brilantní analýzu evropské migrační krize.
politologie a politika

Unie ve víru migrační krize

149 Kč
132 Kč
Zápas o evropskou nadvládu - 11%
(1x)
Kniha cambridgeského historika Brendana Simmse je široce založenou a erudovanou studií zabývající se vývojem mocenského zápasu o Evropu v celém novověku od pádu Cařihradu do současnosti.
politologie a politika
Ukázky

Zápas o evropskou nadvládu

537 Kč
478 Kč
Hegemonie a socialistická strategie: za radikálně demokratickou politiku - 11%
Publikace knihy Hegemonie a socialistická strategie zpřístupní čtenářům a čtenářkám politické teorie další zásadní práci, která v minulých třiceti letech podstatně formovala toto pole.
politologie a politika

Hegemonie a socialistická strategie: za radikálně demokratickou politiku

234 Kč
208 Kč
Circus politicus
(1x)
Circus politicus znamená v našem porozumění globalizaci rozhodný obrat. Ta se přestává díky této knize jevit jako abstraktní a neosobní proces. Její mechanismy se inkarnují ve směšných mocipánech.
politologie a politika
Ukázky

Circus politicus

269 Kč
Nejčistší rasa - 11%
(1x)
Brilantně napsaný text přináší nový pohled na režim v Severní Koreji a odhaluje skutečné příčiny, proč Severokorejci jednají tak, jak jednají.Fundovaná publikace o Severní Koreji od známého amerického autora a odborníka na tuto oblast B.R. Myerse.
politologie a politika

Nejčistší rasa

269 Kč
239 Kč
Politika a média v konzumní společnosti - 11%
Publikace si klade za cíl mapovat, analyzovat a popsat dosud známé procesy provázanosti mediální komunikace s veřejnou politikou.
politologie a politika

Politika a média v konzumní společnosti

134 Kč
119 Kč
Neexistující al-Andalus - 11%
(4x)
Kniha úvah o vztahu mezi Západem a islámem, kulturní identitě a společenských i politických důsledcích střetnutí mezi kulturami.
politologie a politika

Neexistující al-Andalus

135 Kč
120 Kč
Listy přes oceán - 11%
Kniha shrnuje příspěvky pražského redaktora Československého týdeníku, vycházejícího v New Yorku, z let 1991 až 1996. Kniha o tehdejším politickém dění, ostrých šarvátkách, zvratech i kulturních novinkách, provázejících první nesmělé krůčky ke svobodě.
politologie a politika

Listy přes oceán

259 Kč
230 Kč
Střední Asie mezi Východem a Západem - 11%
Autor se srozumitelnou formou zabývá současnou politickou situací ve Střední Asii. Od obecné charakteristiky regionu přechází k podrobnému rozboru současného politického systému v jednotlivých zemích Střední Asie.
politologie a politika

Střední Asie mezi Východem a Západem

225 Kč
200 Kč
Střet civilizací - 11%
(9x)
Slavná práce předního amerického politologa je pronikavou analýzou stavu světové politiky po skončení studené války. Jedna z nejvlivnějších knih konce 20. století.
politologie a politika

Střet civilizací

448 Kč
398 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 72 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>