Nejprodávanější tituly - květen 2024
horory

Tři vyvolení - Temná věž II.
Magická směs fantasy a hororu v jedinečném podání Stephena Kinga Série TEMNÁ VĚŽ se odehrává ve zvláštní zdevastované zemi, která je plná ohromující vizuální představivosti i nezapomenutelných postav a zároveň děsivě odráží náš vlastní svět.
horory

Tři vyvolení - Temná věž II.

315 Kč
Živí mrtví 31: Skrz naskrz prohnilé
Rick bere guvernérku Společenství Pamelu Miltonovou na cestu po komunitách spřízněných s Alexandrií – a samozřejmě se hodně rychle začnou dít strašné věci.
horory

Živí mrtví 31: Skrz naskrz prohnilé

269 Kč
Živí mrtví 32: Odpočívej v pokoji
Konflikt ve Společenství se vystupňoval k horečnému vyvrcholení… Nastává konec veškerých pokusů o obnovení civilizace? Po šestnácti letech a milionech prodaných komiksů po celém světě čeká fanoušky šok, na který jen těžko mohli být připravení.
horory

Živí mrtví 32: Odpočívej v pokoji

404 Kč
Balónky oběšenců a další hororové příběhy
Tvůrce Ryb se vrací v parádním sborníku svých osobně vybraných nejlepších hororových povídek. Najdete tu létající hlavy, obludné modelky, díry v těle, duchy, temné uličky i obludy. Bizarní svět Džundžiho Ita je děsivý i fascinující!
horory

Balónky oběšenců a další hororové příběhy

449 Kč
Doktor Spánek
(1x)
Stephen King v knize Doktor Spánek navazuje na svůj předchozí román Osvícení, takže se opět setkáme se známými hrdiny. Malý Danny dospěl a přes svá dobrá předsevzetí se vydal v otcových stopách alkoholismu a záchvatů zuřivosti.
horory

Doktor Spánek

450 Kč
Outsider
(2x)
Když je v městském parku zavražděn jedenáctiletý chlapec, spolehliví očití svědci bez váhání označí za viníka oblíbeného trenéra Terryho Maitlanda. Důkazy DNA a otisky prstů potvrzují, že zločin byl spáchán tímto rodinou milovaným mužem.
horory

Outsider

441 Kč
Pistolník
(2x)
Pistolník Roland je poslední střelec přízračného světa ztraceného kdesi daleko v budoucnosti. Je to svět zdevastovaný jak fyzicky, tak morálně.
horory

Pistolník

252 Kč
Povznesení
(3x)
Scott Carey vypadá stále stejně, přesto ale neustále ztrácí na váze. Je tu také pár dalších podivností. Váží stejně v oblečení i bez něj. Se svým problémem se svěřuje doktoru Ellisovi.
horory

Povznesení

270 Kč
Prokletí Salemu
Raný Kingův román Prokletí Salemu buduje dusivou atmosféru hrůzy postupně a v hypnoticky pomalém tempu. Nečekejte happy end, nečekejte jednoznačné rozdělení na dobro a zlo, protože nejhorším zlem není člověku nadpřirozená bytost, ale on sám.
horory

Prokletí Salemu

387 Kč
Puls
(1x)
Civilizace sklouzla po krvavé stopě do dalšího období temna, což možná někoho nepřekvapí, ale stalo se to takovou rychlostí, jakou nepředvídali ani největší škarohlídi mezi futurology.
horory

Puls

288 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 144 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 > >>