Nejprodávanější tituly - květen 2024
erotika

Pokušení
Nesmělá studentka Penny Taylorová vždycky dodržuje pravidla. Alespoň tak se to jeví jejím spolužákům. Ovšem i Penny má své zapovězené tajemství – bezhlavě se zamilovala do svého učitele. A je si docela jistá, že i on do ní.
erotika

Pokušení

269 Kč
Troufalá vášeň
Když se Jordan nastěhuje k otci svého přítele, má to být jen dočasné řešení komplikované situace. Jenže Pike Lawson se jí brzy začne dostávat pod kůži. Oba vědí, že by se svým touhám neměli poddat, a snaží se s nimi bojovat.
erotika

Troufalá vášeň

359 Kč
Smlouva s ďáblem
Možná není ďábel, ale pracovat pod ním je pro mě peklo. I když je to jen na šest týdnů. Hayes Flynn je arogantní blbec známý především svou zálibou ve skotské a ženách, přičemž si s žádnou neužije víc než jednou.
erotika

Smlouva s ďáblem

359 Kč
Anglická lekce
Téměř před deseti lety Andrea unikla násilnému manželovi a nyní vede život, který si nikdy neuměla představit.
erotika

Anglická lekce

404 Kč
Drzý návrh
Slabost pro sladké Dakotu tentokrát zradila. Když si v kavárně koupí poslední skořicovou rolku, ještě netuší, že muž za ní ji chtěl také. A chová se kvůli tomu dost podivně.
erotika

Drzý návrh

386 Kč
Hříšná noc
Občas trochu zlobit není špatný nápad… Pokud jde o sex, hodná holka Skyler Thompsonová je vždy opatrná a vybírá si něco stálého a klidného namísto divokého a vzrušujícího.
erotika

Hříšná noc

233 Kč
365 dní
(1x)
Mezinárodní bestseller, sexy a zároveň hluboce romantický, který inspiroval filmový trhák Netflixu.
erotika

365 dní

359 Kč
Freed
(1x)
Prožijte znovu vášeň, romantiku a napětí Padesáti odstínů svobody očima Christiana Greye prostřednictvím jeho myšlenek, vzpomínek a snů. E L James se vrací do světa Padesáti odstínů s hlubším a temnějším pohledem na milostný příběh.
erotika

Freed

593 Kč
Hráč v pokušení
Kdo nehraje, zlobí… Hvězdný baseballista Chad Gamble je proslulý svými výkony na hřišti i v posteli.
erotika
Ukázky

Hráč v pokušení

332 Kč
Karmín - Vábení krve
(1x)
Althea je zkušená lovkyně upírů, ale o mužských dotecích neví nic – ani o tom, jak ovládnout hříšně erotické sny. Ve spánku totiž pravidelně podlehne svádění dvou nadpozemsky krásných mužů, již ji vynesou až do erotického nebe.
erotika

Karmín - Vábení krve

321 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 52 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>