Nejprodávanější knihy - květen 2024
horory

Útok titánů: Bez výčitek 1
V podsvětí královského sídelního města byla spatřena tlupa zlodějů ovládající zařízení pro prostorový manévr! A zdá se, že jejich náčelník se svými schopnostmi vyrovná vojákům z oddílů Průzkumníků…
horory

Útok titánů: Bez výčitek 1

206 Kč
Balada pro Emily
(2x)
Psychologický thriller inspirovaný skutečnými událostmi. Kamila slíbila své matce, že se postará o úklid a prodej starého domu, v němž před mnoha lety společně bydlely.
horory

Balada pro Emily

359 Kč
Empusion
(4x)
Přírodně-léčivý horor. Září roku 1913, léčebné lázně Görbersdorf.
horory
Ukázky

Empusion

404 Kč
Pohádka
(2x)
Charlie Reade vypadá jako obyčejný středoškolák, ale už toho má dost za sebou, život se s ním rozhodně nemazlil: máma mu umřela při autonehodě, z táty se stal alkoholik. Ve svých sedmnácti Charlie potkává Howarda Bowditche, samotáře z domu na vysokém
horory

Pohádka

549 Kč
Strašidelná Šumava
Podivné strašidelné příběhy z ponurých šumavských hvozdů.
horory
Ukázky

Strašidelná Šumava

314 Kč
Škvíra
(1x)
Kolekce jedinečných mysteriózních povídek od autorky kultovního Kříďáka. Každá z nich je obestřena mrazivou temnotou, která něco skrývá – vrahy, přeludy, nestvůry… nebo cosi odporného v krabici na klobouky.
horory

Škvíra

179 Kč
Berserk 2
(1x)
Guts nikdy nemá nouzi o protivníky – dokonce ani o takové, kteří se vracejí z mrtvých! Proti Černému šermíři totiž tentokrát stojí aristokrat s ďábelskými schopnostmi a vlastní armádou.
horory

Berserk 2

269 Kč
Berserk 16
V Mlžném údolí zuří lítá bitva a zdá se, že černý šermíř má namále. Mezitím se k údolí blíží neohrožená Farnese a její rytíři, jenže jejich příchod nevěstí pro Gutse nic dobrého...
horory

Berserk 16

269 Kč
Bytosti odjinud
Bytosti odjinud představují neznámé povídky známých autorů horrorové fantastiky, jako Algernon Blackwood, William Hope Hodgson nebo M. P. Shiel přes autory u nás známé snad jen tím, že se o nich pochvalně zmínil Howard Phillips Lovecraft.
horory

Bytosti odjinud

258 Kč
Carcosa
Vydej se na napínavé literární dobrodružství a na vlastní kůži zažij hrůzy vylíčené v příbězích největších mistrů nadpřirozena.
horory

Carcosa

206 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 95 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>