Nejprodávanější Hudba na CD nebo AudioKniha na CD - květen 2024

Dědictví
(1x)
„Roba je enem na robotu,“ zní poučení, které předávají ženy na Hlučínsku z generaci na generaci. Těžký život, do kterého zasáhne i válka, poutavě popisuje autorka, která tento kraj dobře zná.

Dědictví

313 Kč
Dům na samotě
(4x)
Kdo vraždí mladé dívky? Povídky, v nichž Agatha Christie uvedla na pole detektivní literatury nejpopulárnější vyšetřovatelku zločinů všech dob.

Dům na samotě

359 Kč
Fantastický Sherlock Holmes 3 -  Krvavá zrada
Píše se rok 1894 a celý Londýn nemluví o ničem jiném, než o smrti transylvánského šlechtice, jehož zabil jistý profesor Van Helsing.

Fantastický Sherlock Holmes 3 - Krvavá zrada

323 Kč
Lucemburská epopej II - Kralevic Karel (1334–1347)
Druhý díl románové fresky začíná příchodem kralevice Karla do Čech a končí smrtí jeho otce Jana Lucemburského u Kresčaku.

Lucemburská epopej II - Kralevic Karel (1334–1347)

439 Kč
Pérák
Protektorátní městská legenda o superhrdinovi vzdorujícím nacistům. Barvitým jazykem a s černým humorem líčí autor hrdinské činy Péráka, který prohlašuje: „Němci si to odskáčou…“

Pérák

295 Kč
Smrt šumavského poustevníka
(2x)
Poblíž hranic s Bavorskem, s nímž má České království napjaté vztahy, je nalezen mrtvý mnich. Komu prospěla záhadná vražda? Na to musí odpovědět Oldřich z Chlumu a jeho pomocníci.

Smrt šumavského poustevníka

349 Kč
Syn čarodějnice
Jan Kepler, muž, který odhalil tajemství vesmíru. František Gel přibližuje ve své reportáži o osudech císařského matematika a astronoma Jana Keplera legendami opředenou dobu vlády Rudolfa II.

Syn čarodějnice

268 Kč
Fantastický Sherlock Holmes 1 - Rudá věž
Doktor Watson odjíždí na návštěvu do odlehlého venkovského sídla. Zde jej čeká malebně pochmurný, prastarý dům, v němž se sešla neobvyklá společnost – a zdá se, že každý z hostů skrývá nějaké tajemství.

Fantastický Sherlock Holmes 1 - Rudá věž

332 Kč
Fantastický Sherlock Holmes 4 – Ztracená závěť
Strýc Petera Maughama nedávno zemřel po nešťastném pádu ze schodů a jeho závěť se vytratila, a Maugham se proto obává, že přijde o své dědictví. Sherlocka případ zaujme a vezme si ho na starosti.

Fantastický Sherlock Holmes 4 – Ztracená závěť

314 Kč
Dark Matter
Pearl Jam, jedna z nejpopulárnějších kapel devadesátých let, albem z roku 2024 připomíná, že ještě nepatří do starého železa!

Dark Matter

1 061 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 387 položek
<< < 1 2 3 4 .. 39 > >>