Nejprodávanější Kniha - květen 2024
ženy

Svolení
(4x)
Pohledná mladá dívka a starší zkušený muž — vztah, který si není radno romantizovat.
ženy
Ukázky

Svolení

314 Kč
Královna Paříže
Inspirováno skutečnými událostmi Královna Paříže, nový román od oceňované autorky Pamely Binnings Ewenové.
ženy

Královna Paříže

179 Kč
Mezi světy
(1x)
Pravidelně ji slýcháte z rozhlasu, její hlas je s vámi už desítky let, v autě na cestách, v kanceláři nebo třeba i ráno v koupelně. Do toho si občas odskočí na moderování v televizi nebo natáčí svá extrémní interview.
ženy

Mezi světy

476 Kč
Hornické vdovy
(3x)
Víte, jaký je to pocit, když vám ze dne na den nepřijde domů manžel? Představte si, že vám odejde do práce zdravý člověk, že už nikdy nepřijde, že vás nikdy nepohladí, že se nikdy nepomilujete, že vás nechytne za ruku…
ženy
Ukázky

Hornické vdovy

305 Kč
Paní smrt
Ljudmila Michajlovna Pavličenková (1916–1974) byla jednou z nejúspěšnějších a nejobávanějších žen odstřelovaček všech dob. Když Hitler v červnu 1941 zahájil operaci Barbarossa, opustila univerzitní studia a vstoupila do Rudé armády.
ženy

Paní smrt

359 Kč
Ženy o ženách
(2x)
Kniha Ženy o ženách: Intimita tvorby českého ženského filmového a literárního dokumentu přináší dvacet osm rozhovorů s dvaceti devíti ženami tvořícími v Česku dokumentární obsah.
ženy

Ženy o ženách

792 Kč
Deník raka 2
(5x)
Rakovina vás nezmění. Pořád to budete vy. I po uzdravení. Ta nemoc vám hodně vezme. Ale taky něco dá. Například vás naučí vážit si maličkostí a okamžiků. Protože okamžiky jsou to jediné, co vám skutečně patří.
ženy

Deník raka 2

269 Kč
Ach, ty Češky!

Významný polský novinář a znalec českého prostředí pojednává ve své nejnovější publikaci Ach, ty Češky o osmi ženách z české historie a současnosti. Na půdorysu osudů těchto slavných osobností nám ozřejmuje širší dobové souvislosti.

ženy
Ukázky

Ach, ty Češky!

269 Kč
Naděje je na druhém břehu
(1x)
Jedenáct žen, jedenáct životů, 192 stran příběhů a jejich analýzy, 466 fotografií. Jedno úmrtí a dvě zmizelé ženy. Jak se tyto ženy dívají na svět kolem sebe, jak vidí nás a společnost?
ženy

Naděje je na druhém břehu

233 Kč
Kolem Mileny Jesenské
K sedmdesátému výročí úmrtí Mileny Jesenské vychází druhé, opravené a doplněné vydání knihy vzpomínek na tuto vynikající českou novinářku, přítelkyni Franze Kafky, levicovou intelektuálku a statečnou ženu.
ženy

Kolem Mileny Jesenské

259 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 61 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>