Nejprodávanější audioknihy na CD - květen 2024
světová

Čas odpouštět
(2x)
Právník Jake Brigance přijme obhajobu Drewa Gamblea, mladíka obviněného z vraždy policisty. Ostře sledovaný soudní proces rozděluje zdejší obyvatele – mnozí chtějí rychlý soud a trest smrti, ale Jake to vidí jinak.
světová

Čas odpouštět

314 Kč
Gorily v mlze
Vzpomínková kniha o životě mezi gorilami, plná odvahy, odhodlání a lásky.. Badatelku Dian Fosseyovou přivádí zájem o vymírající gorily horské do africké divočiny, kde je trpělivě pozoruje a zkoumá v jejich přirozeném prostředí.
světová

Gorily v mlze

359 Kč
Hrabě Monte Cristo
(1x)
Generacemi milovaná klasika v audioknižním zpracování kompletního šestidílného románu Alexandra Dumase. Osudovou souhrou nepříjemných náhod je mladý lodní důstojník Edmond Dantes bez soudu uvězněn v krutém žaláři tvrze If.
světová

Hrabě Monte Cristo

629 Kč
Kočka mezi holuby
Meadowbank byl jednou z nejúspěšnějších dívčích škol v Anglii. Ředitelka – slečna Bulstrodová – tu sice velela pevnou rukou, ale srdce měla pro všechny otevřené. To místo bylo jejím celoživotním dílem a ona ho milovala.
světová

Kočka mezi holuby

341 Kč
Maigret váhá
V dopise doručeném na nábřeží Zlatníků se píše, že v nejbližší době zřejmě dojde k vraždě. Jeho pisatel sice nesdělí žádné další podrobnosti ani o sobě, ani o případné oběti, přesto v něm však úmyslně jistou stopu zanechá.
světová

Maigret váhá

296 Kč
Most sebevrahů
(2x)
Most sebevrahů je novým strhujícím psychologickým thrillerem talentovaného Taylora Adamse, autora akčních bestsellerů Není úniku a Na dostřel.
světová

Most sebevrahů

314 Kč
Noc v Lisabonu
Na útěku z vyšinuté Evropy roku 1942 se potkali v úřední džungli lisabonského přístavu, kde je běžencům z Německa a dalších okupovaných zemí někdy dopřáno vmáčknout se na loď do Ameriky.
světová

Noc v Lisabonu

386 Kč
Osudné svědectví
(7x)
Detektiv Erika Fosterová se během večerní procházky v okolí svého nového domu v Blackheath ocitá na místě činu. Brutálně zavražděná žena je Vicky Clarkeová, která měla svůj vlastní podcast o skutečných zločinech.
světová

Osudné svědectví

413 Kč
Pilíře země
(1x)
Románová historická freska, jejíž barvitý děj je soustředěn kolem stavby gotické katedrály v Anglii 12. století.
světová

Pilíře země

539 Kč
Rambo – První krev
Knižní předloha kultovního filmu se Sylvestrem Stallonem v titulní roli o navrátilci z Vietnamu a jeho konfliktu se systémem. Nebo systému s Rambem…?
světová

Rambo – První krev

359 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 105 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 11 > >>