Nejprodávanější tituly v roce 2024
detektivky

Vražda sexy zpěvačky zvané 'Kanárek'
Slavný americký autor S. S. Van Dine (1888 - 1939) vlastním jménem Willard Huntington Wright vytvořil fiktivního detektiva Phila Vance, který se ve dvacátých letech 20. století objevoval nejprve v knihách, poté ve filmech a v rozhlase..
detektivky
Ukázky

Vražda sexy zpěvačky zvané "Kanárek"

159 Kč
Vražedné předsudky
Padesátiletá advokátka Klára ztratila své nejbližší. Bojí se nových zklamání, nechce navazovat blízké vztahy. Rozhodne se odjet do lázní, aby své nejlepší přítelkyni pomohla převzít dědictví – luxusní hotel. Poklidnou atmosféru však naruší vražda.
detektivky

Vražedné předsudky

260 Kč
Všechno, co napsala
JX Moriarity si svého nového milence moc neužije. Nejenže je Kit Holmes nerudný spisovatel, ještě navíc zase ruší plánovaný romantický víkend a zasazuje další ránu už tak skomírajícímu vztahu.
detektivky

Všechno, co napsala

314 Kč
Vymazlené vraždy 3
Podivínský influencer zmizel v rekonstruovaném Domě kouzelníků. Někdo plánovitě vraždí příslušníky stejného rodu. Jak odhalit námezdního vraha bez motivace k oběti?
detektivky

Vymazlené vraždy 3

179 Kč
Yucatanské zrcadlo
Ve strhujícím příběhu s detektivní zápletkou si autor tajemně pohrává s realitou a spletité sítě minulosti i současnosti vás zcela pohltí.
detektivky

Yucatanské zrcadlo

403 Kč
Zločin a vášně za rady Vacátka
Po úspěšném titulu Rada Vacátko a jeho hříšní lidé přichází Blanka Kovaříková s Milošem Vaněčkem s novými příběhy z pražské Čtyřky.
detektivky

Zločin a vášně za rady Vacátka

341 Kč
Zresetuj mě
(1x)
Praha, rok 2069. Nové technologie a nadnárodní koncerny ovládají celou společnost. Mezi zámožným Centrem a vnějšími sektory města dlouho panují napjaté vztahy. Situaci eskaluje bestiální vražda. Na těle oběti stojí podivný vzkaz: ZRESETUJ MĚ.
detektivky

Zresetuj mě

359 Kč
Augiášův chlév
„Finito! Život dobrodruha na volné noze Roberta Balcara za pár hodin ukončily dvě kulky. Byly vypáleny z dalekonosné pušky, přičemž první ze střel ho nezasáhla zcela přesně, čímž mu byly dopřány ještě dvě vteřiny vědomí.
detektivky

Augiášův chlév

251 Kč
Bez těla
(1x)
Když se jednoho květnového dopoledne notorický zlodějíček Krajka při docela obyčejné vloupačce rozhodne otevřít i dveře koupelny, netuší, jaká hrůzná podívaná na něj uvnitř čeká.
detektivky

Bez těla

269 Kč
Billy Summers
(2x)
Nová Kingova kniha je částečně detektivkou a válečným příběhem, ale také románem o lásce, štěstí, osudu a složitém hrdinovi, který stojí před poslední možností vykoupit se.
detektivky

Billy Summers

432 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100