Nejprodávanější tituly v roce 2024
Ostatní

Ztraceni v rudolfínské Praze - 11%
Gamebooková kniha vypráví napínavý příběh dvou současných dětí, Vojty a Klárky, které se nedopatřením dostanou do minulosti a ocitnou v Praze Rudolfa II.
Ostatní

Ztraceni v rudolfínské Praze

179 Kč
159 Kč
Mediální činnosti v předškolním a mladším školním věku - 11%
V této publikaci chceme ukázat, jak položit základy mediální gramotnosti a jak vnímat média kriticky a v neposlední řadě poskytnout metodická doporučení, to vše také pedagogům mateřských škol a prvního stupně základní školy.
Ostatní

Mediální činnosti v předškolním a mladším školním věku

431 Kč
383 Kč
Dobrodružství v přírodě pro děti - 11%
Samostatně zkoumat přírodu a pozorovat zvířata a rostliny v jejich přirozeném prostředí – to jsou zkušenosti, které jsou pro děti a mládež důležité a představují vítanou protiváhou k životu v dnešním přetechnizovaném světě.
Ostatní

Dobrodružství v přírodě pro děti

269 Kč
239 Kč
Cyklotoulky - 20%
Společenská stolní hra Cyklotoulky vychází z oblíbeného televizního cestopisného seriálu. Nyní můžete objevovat zajímavosti České republiky nejen ze sedla kola, ale i doma společně se svými přáteli.
Užijte si zábavnou kvízovou hru !
Ostatní
Ukázky

Cyklotoulky

499 Kč
399 Kč
Čtenářský slovník pro nejmenší - ŠJ - 11%
Tato kniha je určena pro opravdové začátečníky ve výuce jazyka a je vhodná díky svým ilustracím a celkovému dojmu jako učebnice pro MŠ či 1. třídu ZŠ.
Ostatní

Čtenářský slovník pro nejmenší - ŠJ

206 Kč
183 Kč
Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami - 11%
Podívej se na pyramidu vlevo a ze samolepek dotvoř stejnou vpravo. Dokresli medvídkovi obličej. Nalep na rybníček ta zvířátka, která plavou, a na břeh ta, která žijí na souši. Dokresli vlnky na vodě a trávu na břehu..
Ostatní

Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami

62 Kč
55 Kč
První písanka pro předškoláky - 11%
Aby se vaše dítě naučilo správně a úhledně psát, je nutné rozvíjet jemnou motoriku ruky od útlého věku. Tato kniha obsahuje soubor různých zábavných cvičení pro malé děti se zajímavými úkoly pro procvičování ruky.
Ostatní

První písanka pro předškoláky

89 Kč
79 Kč
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové. Prostřednictvím těchto testů snadno zjistíte úroveň rozvoje svého dítěte.
Ostatní

Hádanky pro předškoláky od 3-4 let

89 Kč
79 Kč
Adventní čas - 11%
(1x)
V knize naleznete: Časové zařazení, charakteristiku období, pověry, legendy, pranostiky, lidové zvyky, tradice a jejich původ, a jejich využití v práci s dětmi - básničky, hádanky, říkadla, písničky, povídky, pohádky a náměty pro rukodělnou činnost.
Ostatní

Adventní čas

158 Kč
140 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 99 položek
<< < 1 .. 8 9 10