Nejprodávanější tituly v roce 2024
pro začínající čtenáře

Do lavic! - 20%
Děti, nebojte se první třídy! Další knížka z úspěšné edice Čtení pro prvňáčky láká na kouzelný školní příběh a krásné ilustrace. Potěší a motivuje budoucí prvňáčky i malé školáčky, kteří v ní najdou skvělého pomocníka při výuce čtení.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Do lavic!

153 Kč
122 Kč
Jak se O stalo králem - Genetická metoda - 11%
Jednoduchý příběh ze světa písmenek, který sepsal novinář Marek Kerles, pomůže dětem pochopit, jak se skládají slova a co se může stát, jestliže se písmenka zamění.
pro začínající čtenáře

Jak se O stalo králem - Genetická metoda

160 Kč
142 Kč
Psi nebaletí
Okouzlující a humorný příběh malého psa Biffa, který ze všeho nejvíc na světě miluje hudbu, měsíční světlo a drobné krůčky po špičkách. Je pevně přesvědčený o tom, že není pes a má jeden velký sen – chce se stát balerínou a být na všech plakátech.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Psi nebaletí

71 Kč
Dobrodružství pavouka Čendy - 11%
(5x)
Další autorská kniha známého brněnského ilustrátora a výtvarníka Pavla Čecha.
Knížka vypráví o pavoučkovi Čendovi a dřevěné kukačce, kteří spolu žijí ve starém opuštěném domě, a o tom, co se stane, když do domu vnikne zloděj.
pro začínající čtenáře

Dobrodružství pavouka Čendy

288 Kč
256 Kč
Lucka Luciperka - 11%

Mikulášské vyprávění o jedné nezbedné holčičce a jejím večerním dobrodružství.

pro začínající čtenáře

Lucka Luciperka

197 Kč
175 Kč
Prapodivné cesty Nezmarů - 11%
Šéfredaktor časopisu Lidé&hory se rozhodl napsat knihu pohádek pro děti. A ne ledajakou – stanovil si hned několik cílů. Prioritou číslo jedna byly napínavé příběhy plné fantazie, které zaujmou jak děti, tak dospělé.
pro začínající čtenáře

Prapodivné cesty Nezmarů

173 Kč
154 Kč
Rošťák Bertík – Čůraaat! - 11%
(1x)
Již devátá knížka s třemi příběhy Rošťáka Bertíka – kluka se zvyky, které všechny dospělé kolem děsí! Bertík má plnou hlavu ztřeštěných plánů a šílených nápadů, a jestli prahnete po potížích, už dál nehledejte – Bertík v nich vězí až po krk!
pro začínající čtenáře

Rošťák Bertík – Čůraaat!

178 Kč
158 Kč
Barnabáškova kniha - 11%
Barnabášek je skutečný čtyřletý kluk, který žije s maminkou a tatínkem v Rumunsku, ve městě Kluži, a doma mluví maďarsky. Správně se jmenuje Barnabáš, ale je ještě malý a to jméno se k němu tak úplně nehodí.
pro začínající čtenáře

Barnabáškova kniha

269 Kč
239 Kč
Klobouk na pařezu 2 - 11%
Druhé číslo časopisu Klobouk na Pařezu a je k krásném jarním hávu! Najdete v něm 60 plnobarevných stran, které pro vás a s vámi vytvořilo celkem 35 autorů - výtvarníků, básníků, ilistrátorů, ale hlavně i vašich maminek, tatínků, kamarádů a známých.
pro začínající čtenáře

Klobouk na pařezu 2

90 Kč
80 Kč
Klobouk na pařezu 3 - 11%
Třetí číslo nekomerčního časopisu Klobouk na Pařezu a je prolnuté podzimními barvami. Prožijte s dětmi waldorfské školy sklizeň obilí, objevte soví školu a jak se učí v pralese, tajemný kufr a prohlédněte si houby na módní přehlídce.
pro začínající čtenáře

Klobouk na pařezu 3

90 Kč
80 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 152 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 > >>