Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
podle předmětů

Propedeutika vnitřního lékařství - 20%
Tato zcela přepracovaná a doplněná publikace navazuje na mimořádně úspěšnou učebnici z roku 1997, která spolu s dřívějšími 9 vydáními ve formě skript a 2 dotisků knižního vydání je vydávána celkem po třinácté a byla používána na všech lékařských fakultách.
podle předmětů
Ukázky

Propedeutika vnitřního lékařství

302 Kč
242 Kč
Interní ošetřovatelství I - 20%
První díl základní učebnice k předmětu interní ošetřovatelství na vyšších odborných a vysokých školách, která je v tomto rozsahu a stylu provedení v současné době ojedinělá.
podle předmětů
Ukázky

Interní ošetřovatelství I

246 Kč
197 Kč
Neuropsychologie v psychiatrii - 20%
Ojedinělá souhrnná publikace klinické neuropsychologie předkládá psychiatrům, psychologům, studentům medicíny a psychologie nejnovější poznatky oboru. Objasňuje základní terminologii, vazby mezi chováním a činnostmi mozku z pohledu psychiatrie.
podle předmětů
Ukázky

Neuropsychologie v psychiatrii

390 Kč
312 Kč
Poradenská psychologie pro děti a mládež - 20%
Autoři předkládají touto publikací základní studijní text, nepostradatelný pro všechny studenty psychologie a pedagogických oborů. Čtenáři získají stručnou a jednoduchou formou přehled o problematice psychologického poradenství pro děti a mládež.
podle předmětů
Ukázky

Poradenská psychologie pro děti a mládež

191 Kč
153 Kč
Traumatologie ve schématech a RTG obrazech - 20%
Tato v naší litertuře zatím ojedinělá publikace pomáhá čtenáři v orientaci v problematice úrazů. Kniha je určena především studentům medicíny ale i mladším lékařům ve specializační přípravě.
podle předmětů
Ukázky

Traumatologie ve schématech a RTG obrazech

314 Kč
251 Kč
Patobiochemie - 20%
Publikace je určena zejména pro studenty medicíny a byla vytvořena kolektivem předních odborníků 1. LF UK v Praze. Kniha podobného charakteru není tohoto času k dispozici.
podle předmětů
Ukázky

Patobiochemie

254 Kč
203 Kč
Zdravotnická etika od A do Z - 20%
Kniha uznávané autorky je určena nejen všem studentům lékařských a zdravotně sociálních oborů, ale i odborníkům z praxe.
podle předmětů
Ukázky

Zdravotnická etika od A do Z

229 Kč
183 Kč
Vojenská toxikologie - 20%
(1x)
Publikace se zabývá vysoce jedovatými bojovými otravnými látkami a látkami zvláštního účinku (např. psychicky zneschopňujícími).
podle předmětů
Ukázky

Vojenská toxikologie

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 148 položek
<< < 1 .. 13 14 15