Nejprodávanější tituly v roce 2024
předškoláci

Mediální činnosti v předškolním a mladším školním věku - 11%
V této publikaci chceme ukázat, jak položit základy mediální gramotnosti a jak vnímat média kriticky a v neposlední řadě poskytnout metodická doporučení, to vše také pedagogům mateřských škol a prvního stupně základní školy.
předškoláci

Mediální činnosti v předškolním a mladším školním věku

431 Kč
383 Kč
Učíme děti myslet a mluvit - 11%
Kniha obsahuje 101 básniček. Žádná z nich není uzavřená konzerva, všechny přetékají do okolního světa a okolní svět se vlévá do nich. Na první pohled to ukazují ilustrace, které si svým někde barevným, někde černobílým jazykem s básničkami povídají.
předškoláci

Učíme děti myslet a mluvit

242 Kč
215 Kč
Dobrodružství v přírodě pro děti - 11%
Samostatně zkoumat přírodu a pozorovat zvířata a rostliny v jejich přirozeném prostředí – to jsou zkušenosti, které jsou pro děti a mládež důležité a představují vítanou protiváhou k životu v dnešním přetechnizovaném světě.
předškoláci

Dobrodružství v přírodě pro děti

269 Kč
239 Kč
Hrajeme si II. - 11%
Publikace Hrajeme si... II vychází z oblíbených kartiček Hrajeme si... a obsahuje náměty na hry v parku a lesoparku, na zahradě, na výletě.
předškoláci

Hrajeme si II.

206 Kč
183 Kč
Kris Kros Travel - 11%
Dochází vám na cestách slova? Najděte si nová s cestovní verzí populární hry Kris Kros. Nepotřebujete k ní žádný herní plán a můžete se s ní zabavit i sami. Když ale přizvete kamarády, odkryjí se vám nekonečné možnosti kombinování.
předškoláci

Kris Kros Travel

116 Kč
103 Kč
Pexeso - Každý je někde doma - 12%
Pexeso umí hrát asi každý. Naše pexeso se jmenuje "Každý je někde doma" a obsahuje 32 dvojic kartiček, na kterých se děti i dospělí učí, kde bydlí jaká zvířátka: někdo v noře, někdo v budce, někdo v boudě, někdo na půdě, někdo v mušli, někdo v hradu.
předškoláci

Pexeso - Každý je někde doma

41 Kč
36 Kč
Pexeso - Meander - 11%
Pexeso k příležitosti 20. výročí od založení Nakladatelství Meander.
předškoláci

Pexeso - Meander

44 Kč
39 Kč
Cyklotoulky - 20%
Společenská stolní hra Cyklotoulky vychází z oblíbeného televizního cestopisného seriálu. Nyní můžete objevovat zajímavosti České republiky nejen ze sedla kola, ale i doma společně se svými přáteli.
Užijte si zábavnou kvízovou hru !
předškoláci
Ukázky

Cyklotoulky

499 Kč
399 Kč
Objevujeme s dětmi kulturu a společnost - 11%
Publikace Objevujeme s dětmi kulturu a společnost poslouží jako užitečná příručka k výuce vzdělávací oblasti Dítě a společnost nejen v mateřských školách. Vedle potřebného metodického zázemí nabízí spoustu originálních námětů a zábavných aktivit.
předškoláci

Objevujeme s dětmi kulturu a společnost

323 Kč
287 Kč
Rok s krtkem - 11%
Hra a prožitek představují nejefektivnější způsob předávání informací a osvojování si nových poznatků. Princip učení hrou vyzdvihuje také tato publikace, nabízející ve 23 kapitolách konkrétní a detailně připravené náměty pro práci s dětmi podle čtyř
předškoláci

Rok s krtkem

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 168 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 17 > >>