Nejprodávanější knihy v roce 2024
povídky

Koktavé strašidlo
Projekt 3 x 100 hororů přináší čtenářům ve třech svazcích kompletní soubor všech povídek, které na téma hrůzy, mystiky, záhrobí a nevysvětlitelných záhad napsal Miloslav Švandrlík.
povídky

Koktavé strašidlo

323 Kč
Legendy
David Gemmell byl jedním z nejlepších současných autorů hrdinské fantasy. Když v roce 2006 zemřel, zanechal po sobě spoustu nezapomenutelných postav, epických světů a napínavých příběhů.
povídky

Legendy

239 Kč
Pád výletního mola
(1x)
Ať už prožijete dobrodružný viktoriánský příběh, zabrousíte do žánru sci-fi, přehoupnete se do reality dnešního světa, nebo se zamyslíte nad morálním přesahem jedné z povídek, vždy budete ohromeni autorovým vhledem a pověstným empatickým vcítěním.
povídky

Pád výletního mola

268 Kč
Rybáři
(1x)
Snaha porozumět prostředí, v němž člověk žije, a poznat živé organismy, které s ním okolní svět sdílejí, je hlavním tématem příběhů Liao Chung-ťiho, tchajwanského autora, který v České republice dosud nepublikoval.
povídky

Rybáři

224 Kč
Space opera
Sbírka scifi povídek.
povídky

Space opera

266 Kč
Srstí
Obtížně interpretovatelné krátké povídky Liliane Giraudon balancují mezi poezií a prózou (která neexistuje), provokací a matením, mezi intuitivní esejistikou a fantasmagorií.
povídky

Srstí

162 Kč
Šest historií venkovského života
(3x)
V červenci 1970 byla spisovatelka a překladatelka Jang Ťiang spolu s manželem a dalšími kolegy z Čínské akademie společenských věd poslána na převýchovu do školy pro kádry 7. května. Kniha tvoří šest vzpomínek na těžké chvíle, které zde zažil.
povídky

Šest historií venkovského života

99 Kč
Štěstí najdeš na prýglu
Brněnský autor Miloš Mencler zvládá dokonale hantec a podařilo se mu dodat známým pohádkám, historickým příběhům, legendám i docela obyčejným příběhům úplně nový rozměr. Při čtení knihy nezůstane od smíchu jedno oko suché.
povídky

Štěstí najdeš na prýglu

224 Kč
Tobě zahynouti nedám...
Antologie přináší povídky autorů a autorek známých či dnes již pozapomenutých, které vyšly na stránkách literárních časopisů. Povídky zachycují nelehké osudy Židů na sklonku druhé republiky a v protektorátu, v ghettech či vyhlazovacích táborech.
povídky
Ukázky

Tobě zahynouti nedám...

288 Kč
Ve světle nebo ve stínu
Patnáct světoznámých prozaiků se nechalo inspirovat dílem Edwarda Hoppera a na jeho motivy napsali každý svůj originální příběh. Další připojila Gail Levinová, kunsthistorička a známá odbornice na Hopperovo dílo.
povídky
Ukázky

Ve světle nebo ve stínu

341 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 237 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 17 .. 24 > >>