Nejprodávanější tituly v roce 2024
alternativní medicína

Zázrak regenerativní medicíny - 11%
Elisa Lottorová představuje poslední trendy nového přístupu k medicíně, který se zaměřuje na tělesné regenerativní schopnosti namísto potlačování symptomů nemocí, a vysvětluje, jak každý z nás může spustit samoléčbu, předcházet nemocem...
alternativní medicína

Zázrak regenerativní medicíny

349 Kč
310 Kč
Ájurvéda - Kompletní průvodce teorií a praxí - 11%
Díky této knize snadno pochopíte základní principy tělesné konstituce, různých onemocnění i příslušných léčebných metod. Základní principy ájurvédy jsou také poprvé ilustrovány inspirativními, esteticky ztvárněným obrazovým materiálem.
alternativní medicína

Ájurvéda - Kompletní průvodce teorií a praxí

449 Kč
399 Kč
Čínská tlaková automasáž - 11%
Tento perfektní úvod do problematiky čínské tlakové automasáže určený pro začátečníky představuje 12 klíčových akupresurních bodů pro léčení běžných neduhů a zdravotních potíží podle principů čínské medicíny.
alternativní medicína

Čínská tlaková automasáž

305 Kč
271 Kč
Domácí příručka homeopatie od A do Z - 11%
Americký homeopat Alan V. Schmukler má velké zkušenosti v léčbě a výuce a je také známým publicistou. Působí jako hlavní redaktor mezinárodního odborného časopisu Hpathy.com se sídlem ve Philadelphii.
alternativní medicína

Domácí příručka homeopatie od A do Z

441 Kč
392 Kč
Léčení bez chemie - 11%
Kniha přináší neobvyklý pohled na zdraví člověka a ještě neobvyklejší možnosti jeho léčení. Vychází z dlouholetých zkušeností zakladatele české onkologie MUDr. Miroslava Pekárka.
alternativní medicína

Léčení bez chemie

252 Kč
224 Kč
Magické bylinky - 11%
V knížce jsou sesbírány známe, méně známe i zcela zapomenuté pověry a zvyky spojené s bylinkami doprovázené vtipnými kolážemi.
alternativní medicína

Magické bylinky

143 Kč
127 Kč
Tělové svíce - 11%
Knihu ocení jak ti, kdo se chystají tělové nebo ušní svíce použít poprvé, tak i ti, kdo se s nimi už setkali a rádi by si rozšířili znalosti o jejich působení a použití.
alternativní medicína

Tělové svíce

242 Kč
215 Kč
100 praktických použití aromaterapie - 11%
Najděte řešení zdravotních problémů ve světě vůní. Autorka, uznávaná světová odbornice, nabízí cestu, která je přirozená, přírodní a dostupná. Své obrovské znalosti převedla tentokrát do nevelké, přehledné a tím užitečnější formy.
alternativní medicína

100 praktických použití aromaterapie

233 Kč
207 Kč
Léčivá síla ovoce a zeleniny - 20%
Kniha pojednává naprosto nově o léčivém potenciálu více než 50 druhů ovoce, zeleniny a bylinek z volné přírody. Díky informacím, které jinde nenajdete, porozumíte vlastnímu zdraví a ochráníte tak sebe a své blízké před utrpením a nemocemi.
alternativní medicína
Ukázky

Léčivá síla ovoce a zeleniny

458 Kč
366 Kč
Léčivé rostliny prastaré bohyně - 11%
Wolf-Dieter Storl jde po stopách staré bohyně do hlubokého lesa. Objevíme hluboký smysl přírody a cítíme duši, která je v ní obsažená a tak najdeme cestu zpět ke své přirozené spiritualitě.
alternativní medicína

Léčivé rostliny prastaré bohyně

331 Kč
294 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 200 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 .. 20 > >>