Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
zdraví a výchova dětí

Péče o dítě s postižením sluchu - 20%
Kniha přináší potřebné informace pro poskytnutí kvalitní péče dítěti se sluchovým postižením jak zdravotníky, tak i pedagogy. Autorka popisuje nejčastější problémy související s péčí o dítě se sluchovým postižením.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Péče o dítě s postižením sluchu

186 Kč
149 Kč
Praktická příručka pro chůvy - 20%
Publikace je u nás první, která se zabývá problematikou profesionální přípravy na hlídání dětí. Je určena především pro budoucí či již pracující chůvy nebo pro ty, které se chystají do ciziny jako au-pair.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Praktická příručka pro chůvy

195 Kč
156 Kč
Dětské hry - games - 20%
Autoři z Pražské skupiny školní etnografie se věnují pojmu hry, dětské hry, poté dětským skupinovým hrám na sbírce 1600 záznamů od 1. do 9. třídy.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Dětské hry - games

300 Kč
240 Kč
Moje BIO pochoutky - 20%
Kniha pro všechny, kteří chtějí vařit zdravě, přináší 50 chutných receptů z tzv. zdravých a BIO potravin. Zajímavé, jednoduché, většinou i rychle realizovatelné, ale chuťově velice atraktivní pokrmy z BIO surovin, budou mít chuť vařit i úplní začátečníci.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Moje BIO pochoutky

139 Kč
111 Kč
Speciální pedagogika v praxi - 20%
Kniha je určená studentům pedagogických věd a psychologie na SŠ i VŠ, začínajícím speciálním pedagogům, poradenským a školním psychologům, učitelům prvního i druhého stupně a také rodičům a prarodičům dětí se SPUCH.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Speciální pedagogika v praxi

254 Kč
203 Kč
Školní zralost - 20%
Publikace Školní zralost je určena rodičům a pedagogům, kteří pomáhají rozvoji předškolního dítěte v těchto oblastech: - vizuomotorika, grafomotorika - řeč - sluchové vnímání - zrakové vnímání - vnímání prostoru - vnímání času - základní matematické představy.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Školní zralost

199 Kč
159 Kč
Techniky učení - 20%
(1x)
Knížka je určena všem, kteří se chtějí snadněji a lépe učit a více si zapamatovat. Díky testu v knize zjistíte, jaký jste studijní typ a jaké metody učení jsou pro vás nejvhodnější. Dozvíte se, jak se správně motivovat, jak při učení ideálně postupovat.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Techniky učení

144 Kč
115 Kč
Tvoření s pohádkou - 20%
Kniha je souborem základních výtvarných technik určených zejména pro předškolní děti, doplněných fotodokumentací postupů, seznamem pomůcek a materiálů, podrobným popisem práce a motivačním příběhem či pohádkou.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Tvoření s pohádkou

139 Kč
111 Kč
Sportovní příprava dětí - 20%
Nové, aktualizované vydání úspěšné publikace o sportovní přípravě dětí a mládeže je určeno trenérům, sportovním instruktorům, cvičitelům a rodičům, jejichž děti začínají s pravidelným tréninkovým procesem.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Sportovní příprava dětí

195 Kč
156 Kč
Vývoj dítěte v 1.–3. roce - 20%
Simona Lazzari, kvalifikovaná a zkušená instruktorka pro pohybový, sociální a psychický rozvoj malých dětí, poskytuje ve své příručce praxí ověřené rady a postupy týkající se jak psychologie, tak motoriky kojenců a batolat.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Vývoj dítěte v 1.–3. roce

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 196 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 19 20 > >>