Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
rodina a dítě

Moje BIO pochoutky - 20%
Kniha pro všechny, kteří chtějí vařit zdravě, přináší 50 chutných receptů z tzv. zdravých a BIO potravin. Zajímavé, jednoduché, většinou i rychle realizovatelné, ale chuťově velice atraktivní pokrmy z BIO surovin, budou mít chuť vařit i úplní začátečníci.
rodina a dítě
Ukázky

Moje BIO pochoutky

139 Kč
111 Kč
Orientace v prostoru a v čase pro děti od 4 do 6 let - 20%
Publikace je určena předškolním dětem k rozvoji časové orientace a prevenci potíží ve čtení, psaní, matematice a obtíží v získávání studijních dovedností plynoucích z nedostatečně rozvinuté časové orientace, vnímání posloupnosti a následnosti dějů, organizace činností.
rodina a dítě
Ukázky

Orientace v prostoru a v čase pro děti od 4 do 6 let

189 Kč
151 Kč
Speciální pedagogika v praxi - 20%
Kniha je určená studentům pedagogických věd a psychologie na SŠ i VŠ, začínajícím speciálním pedagogům, poradenským a školním psychologům, učitelům prvního i druhého stupně a také rodičům a prarodičům dětí se SPUCH.
rodina a dítě
Ukázky

Speciální pedagogika v praxi

254 Kč
203 Kč
Školní zralost - 20%
Publikace Školní zralost je určena rodičům a pedagogům, kteří pomáhají rozvoji předškolního dítěte v těchto oblastech: - vizuomotorika, grafomotorika - řeč - sluchové vnímání - zrakové vnímání - vnímání prostoru - vnímání času - základní matematické představy.
rodina a dítě
Ukázky

Školní zralost

199 Kč
159 Kč
Techniky učení - 20%
(1x)
Knížka je určena všem, kteří se chtějí snadněji a lépe učit a více si zapamatovat. Díky testu v knize zjistíte, jaký jste studijní typ a jaké metody učení jsou pro vás nejvhodnější. Dozvíte se, jak se správně motivovat, jak při učení ideálně postupovat.
rodina a dítě
Ukázky

Techniky učení

144 Kč
115 Kč
Tvoření s pohádkou - 20%
Kniha je souborem základních výtvarných technik určených zejména pro předškolní děti, doplněných fotodokumentací postupů, seznamem pomůcek a materiálů, podrobným popisem práce a motivačním příběhem či pohádkou.
rodina a dítě
Ukázky

Tvoření s pohádkou

139 Kč
111 Kč
Sportovní příprava dětí - 20%
Nové, aktualizované vydání úspěšné publikace o sportovní přípravě dětí a mládeže je určeno trenérům, sportovním instruktorům, cvičitelům a rodičům, jejichž děti začínají s pravidelným tréninkovým procesem.
rodina a dítě
Ukázky

Sportovní příprava dětí

195 Kč
156 Kč
Vývoj dítěte v 1.–3. roce - 20%
Simona Lazzari, kvalifikovaná a zkušená instruktorka pro pohybový, sociální a psychický rozvoj malých dětí, poskytuje ve své příručce praxí ověřené rady a postupy týkající se jak psychologie, tak motoriky kojenců a batolat.
rodina a dítě
Ukázky

Vývoj dítěte v 1.–3. roce

254 Kč
203 Kč
Dětská řeč a komunikace - 20%
Málokterá schopnost člověka je tak samozřejmá, jako je schopnost dítěte naučit se jazyk a tímto jazykem komunikovat.
rodina a dítě
Ukázky

Dětská řeč a komunikace

229 Kč
183 Kč
Dítě s mentálním postižením ve škole - 20%
Monografie se komplexně zabývá edukací dětí s mentálním postižením, individuálními zvláštnostmi těchto dětí a věnuje se rovněž diagnostice, poradenství a možnostem sociální integrace.
rodina a dítě
Ukázky

Dítě s mentálním postižením ve škole

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 214 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 21 22 > >>