Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2024
dům a zahrada

Akvarijní ryby
Tento obrazový atlas vám umožní nahlédnout do rozmanité, okouzlující říše tropických sladkovodních ryb a poskytne vám cenné rady k úspěšnému chovu.
dům a zahrada

Akvarijní ryby

269 Kč
BIO je naše cesta
Proč se rozhodli pro cestu BIO? Jak žijí? A jsou šťastní v tom, co dělají? V životě? Splnil se jim jejich sen nebo by to chtěli jinak? Všechny tyto otázky spolu souvisí a skoro na všechny tady dostanete odpověď.
dům a zahrada
Ukázky

BIO je naše cesta

116 Kč
Domácí porážky drůbeže a králíků - 11%
Chováte slepice, perličky, bažanty, holuby, křepelky, krůty, husy, kachny nebo králíky a chcete je sami porážet? Pak v této knize najdete přesné návody k porážce v domácím prostředí a ke správnému bourání masa.
dům a zahrada

Domácí porážky drůbeže a králíků

179 Kč
159 Kč
Jak na permakulturní design - 11%
Brožurka z řady praktických permakulturních publikací seznamuje čtenáře jednoduchou a srozumitelnou formou s postupem permakulturního designu a s radami a tipy našich předních permakulturních designérů, kteří zde dávají nahlédnout do své „kuchyně“.
dům a zahrada

Jak na permakulturní design

207 Kč
184 Kč
Jaký typ je váš pes? - Přizpůsobte tréninkové metody povaze svého psa - 11%
Každý pes je jiný. Nejde jen o to, jestli je malý nebo velký, tlustý nebo tenký – při tréninku hraje klíčovou roli jeho povaha. Možná si řeknete, že svého psa přece znáte jako svoje boty, ale ono je to trochu složitější...
dům a zahrada

Jaký typ je váš pes? - Přizpůsobte tréninkové metody povaze svého psa

242 Kč
215 Kč
Méně je více - 11%
Díky této knize budete schopni si vytvořit osobní a praktický přístup k organizaci domova a života, zažít potěšení ze štědrosti či poznat, proč nejlepším výsledkem úspornosti není čistý dům, nýbrž naplněný život.
dům a zahrada

Méně je více

269 Kč
239 Kč
Miluju koně - 11%
Jsi-li opravdový fanoušek koní, pak je tato kniha přesně pro tebe!
dům a zahrada

Miluju koně

269 Kč
239 Kč
Pachové práce služebních psů - 11%

Kniha "Pachové práce služebních psů" patří ke stěžejním dílům naší kynologické literatury a od svého prvního vydání v roce 1954 nebyla ve svém oboru dosud překonána.

dům a zahrada

Pachové práce služebních psů

269 Kč
239 Kč
Svět volných koní - 11%
Ve čtvrté knize zamýšlené pentalogie se fotograf Tomáš Míček zaměřuje na kouzlo nespoutaných svobodných koní, kteří jsou ponecháni ve svém přirozeném prostředí. Míček se tématu koní věnuje již desítky let.
dům a zahrada

Svět volných koní

1 341 Kč
1 192 Kč
Štěně - 11%
Štěňata jsou velmi zvědavá a prozkoumávají své okolí s nevázanou chutí ke hře a plny očekávání. Prvními nemotornými krůčky a pohledem velkých štěněčích očí si v mžiku získají srdce každého...
dům a zahrada

Štěně

143 Kč
127 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 241 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 23 .. 25 > >>