Nejprodávanější tituly v roce 2024
ostatní sporty

Mercedes Petr Švancara - 20%
Bohém, šoumen, bavič, ale především skvělý fotbalista – to je Petr Švancara. Jeho velkolepé loučení s fotbalovou kariérou sledovalo na brněnských Lužánkách více než 35.000 fanoušků.
ostatní sporty
Ukázky

Mercedes Petr Švancara

209 Kč
167 Kč
Nahý bojovník - Odhalte tajemství supersilných - 11%
Všimli jste si, že čím je člověk zručnější, tím toho dosáhne víc při vynaložení menší námahy? Výjimkou není ani síla.
ostatní sporty

Nahý bojovník - Odhalte tajemství supersilných

404 Kč
359 Kč
Triatlon - anatomie - 11%
Zjistěte, co všechno potřebujete k maximalizaci síly, výkonu, rychlosti a vytrvalosti! Tato kniha vám ukáže, jak zlepšit svůj výkon zvýšením svalové síly a zefektivněním každého pohybu.
ostatní sporty

Triatlon - anatomie

449 Kč
399 Kč
Žít jako Holík - 20%
Český hokej zná osobnosti, které shromáždily více trofejí nebo statistických rekordů než on. Stopě, kterou v jeho historii zanechal Jaroslav Holík, se přesto nikdy nevyrovnají.
ostatní sporty
Ukázky

Žít jako Holík

149 Kč
119 Kč
Život na lyžích - 11%
Kniha od profesionálního trenéra, který zde sepsal své mnohaleté zkušenosti, podložené teoretickými znalostmi, protože spojení teorie s praxí pro něho není frází, ale cestou k úspěchu.
ostatní sporty

Život na lyžích

198 Kč
176 Kč
Cyklistické maso v České kotlině - 11%
Nová kniha Milana Silného popisuje nejdobrodružnější cyklistické akce u nás. Uchopte spolu s ním řídítka, usaďte se do sedla, zařaďte lehké převody a vydejte se na trasy, které jsou nezapomenutelným dobrodružstvím a hlubokým zážitkem.
ostatní sporty

Cyklistické maso v České kotlině

350 Kč
311 Kč
Lexikon mažoretky - 20%
Lexikon mažoretky seznámí čtenáře s problematikou tohoto sportu pomocí více jak sto čtyřiceti abecedně seřazených článků. Texty kapitol se opírají o dlouholeté zkušenosti s doprovodem mažoretky od prvních krůčků k prvnímu zápisu.
ostatní sporty
Ukázky

Lexikon mažoretky

59 Kč
47 Kč
Sport a jóga - 11%
Kniha Sport a jóga obsahuje podrobný rozpis cvičení na jedenadvacet týdnů s ilustračními fotografiemi jednotlivých ásán. Každému zájemci snadný a v praxi vyzkoušený návod k dosažení dokonalého souladu.
ostatní sporty

Sport a jóga

224 Kč
199 Kč
Udělejte radikální řez
Už jste slyšeli, jak Jillian změnila životy lidí díky svým předchozím knihám Ovládněte svůj metabolismus a Vyhrajte boj o štíhlé tělo – proč by tedy nemohla změnit i ten váš?
ostatní sporty
Ukázky

Udělejte radikální řez

89 Kč
Velká kniha běhání - 20%
(1x)
Kniha, doplněná velkým množstvím obrázků a ilustračních fotografií, je určena začátečníkům i pravidelně a systematicky běhajícím rekreačním a kondičním sportovcům, jejichž cílem je získání a udržení kondice, redukce váhy i zvyšování výkonnosti.
ostatní sporty
Ukázky

Velká kniha běhání

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 266 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 24 .. 27 > >>