Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
podle věku

Binky a kouzelná kniha / Binky and the Book of Spells - 20%
Dětem od 5 let je určen poutavý příběh žabky Binky v českém i anglickém jazyce. Malé i větší čtenáře vtáhne do světa kouzel a čarování. Skupinka zvířecích kamarádů prožívá na cestě za krásou kouzelná dobrodružství.
podle věku
Ukázky

Binky a kouzelná kniha / Binky and the Book of Spells

139 Kč
111 Kč
Návody k základním praktickým cvičením z farmaceutické technologie - 20%
Tato publikace je určena studentům Farmaceutické fakulty UK. Zaměřuje se na základy individuální přípravy lékových forem. Technologické znalosti těchto aplikačních forem léčiv jsou potřebné obvykle při jejich individuální lékárenské přípravě.
podle věku
Ukázky

Návody k základním praktickým cvičením z farmaceutické technologie

70 Kč
56 Kč
Nové trendy v nabídce cestovního ruchu - 20%
Kniha je první na našem trhu, která se věnuje novým trendům v nabídce cestovního ruchu a představuje je na konkrétních příkladech ze zahraničí i z České republiky.
podle věku
Ukázky

Nové trendy v nabídce cestovního ruchu

246 Kč
197 Kč
Obchodní němčina - 20%
Učebnice Obchodní němčina je určena všem zájemcům o získání znalosti odborného jazyka používaného ve světě obchodu. S její pomocí lze rozvinout kvalitu písemného projevu a rovněž schopnost vést obchodní jednání v daném jazyce.
podle věku
Ukázky

Obchodní němčina

369 Kč
295 Kč
Pokročilá teorie her ve světě kolem nás - 20%
Publikace je určena zejména studentům vysokých škol, kteří prošli základním kurzem teorie her a chtějí se o této disciplíně dozvědět více. Kniha klade na čtenáře nároky zběžné znalosti základů teorie her, logiky, teorie pravděpodobnosti a analýzy.
podle věku
Ukázky

Pokročilá teorie her ve světě kolem nás

297 Kč
238 Kč
Psychosociální krizová spolupráce - 20%
Učebnice se zaměřuje se na současný vývoj: klade důraz na odolnost, komunitu, duchovní potřeby a zdroje, partnerství, rozmanitost a mezioborovost (kterou reprezentuje i autorský kolektiv).
podle věku
Ukázky

Psychosociální krizová spolupráce

365 Kč
292 Kč
Slovník cizích slov - 20%
(1x)
Tento SLOVNÍK CIZÍCH SLOV obsahuje přibližně 30 000 hesel. Zahrnuty jsou pojmy a výrazy z angličtiny, latiny a dalších jazyků. Obsahem je terminologie z oblasti přírodních věd, techniky a společenských věd, a také obecně užívané zkratky.
podle věku
Ukázky

Slovník cizích slov

99 Kč
79 Kč
Sociální politika - 20%
Kniha je základní odbornou učebnicí pro studijní obor zaměřený na sociální činnosti. Jejím cílem je seznámit žáky se základy sociální politiky v systému politiky státu.
podle věku
Ukázky

Sociální politika

212 Kč
170 Kč
Něco z Fulghuma II / From Fulghum II - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání z Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
podle věku
Ukázky

Něco z Fulghuma II / From Fulghum II

168 Kč
134 Kč
První pomoc I - 20%
Přepracované vydání úspěšné dvoudílné učebnic první pomoci pro zdravotnické obory je doplněné o nejnovější poznatky v oboru. První díl zpracovává témata: zhodnocení stavu nemocného, obvazová technika, polohování a transport pacienta ...
podle věku
Ukázky

První pomoc I

157 Kč
126 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 263 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 26 27 > >>