Nejprodávanější Kniha v roce 2024
romány

Tsunami
(3x)
Den Eminých narozenin se kvapem blíží. Kromě členů její rodiny se však na oslavu chystá i jeden nezvaný host – minulost, kterou všichni považovali za dávno mrtvou.
romány
Ukázky

Tsunami

404 Kč
Unesená
(1x)
V roce 2015 přijíždí do Saúdské Arábie sympatická Lessley McKenzie, tajná americká agentka slovensko-arabského původu, aby úspěšně odhalila záhadné vraždy saúdských korunních princů.
romány

Unesená

89 Kč
Universalchymie
Že je časoprostor zakřivený, se ví už dávno a není s tím problém. Ten nastane, až když se v něm vyskytne nečekaná chyba, drobný kaz. Nevím, proč jsem to nenechal být. Proč jsem od toho nedal pracky pryč a strkal do všeho svůj zvědavý čumák.
romány

Universalchymie

313 Kč
Za vším hledej ženu
Tři kamarádky, tři osudy. Krásná Alex, potrhlá Marta a svéhlavá Irena. Tři naprosto jiné příběhy a jiné pohledy na život, a přesto je mezi nimi to nejpevnější pouto, které nemůže přetrhnout nic. Ani muž, ani muž a ani muž.
romány

Za vším hledej ženu

269 Kč
Zrada Bílé růže
Když bylo Natálii sedm let, uprchla spolu s rodiči před Stalinovou krutovládou do Německa. Iluze o svobodném životě se rozplynula hned poté, co se k moci dostal Hitler.
romány

Zrada Bílé růže

296 Kč
Bez viny
Další případ pro Kate Linvillovou a Caleba Halea.
romány

Bez viny

323 Kč
Čokoládovna

OSUD DVOU ŽEN. RODINNÉ DĚDICTVÍ. PŘÍBĚH VELKÉ VÁŠNĚ. Stuttgart na počátku 20. století.

romány

Čokoládovna

404 Kč
Dámy z Tajného cirkusu
Paříž, 1925: Vstoupit do Tajného cirkusu znamená vstoupit do světa zázraků – světa, kde ženy krotí nádherná zvířata, kolotoče vás přenesou do minulosti a artisté na visutých hrazdách se vznášejí po obloze. Každý odvážný kousek však něco stojí.
romány

Dámy z Tajného cirkusu

44 Kč
Dívka, had, trn
(2x)

Podmanivá a originální pohádka o prokleté dívce, která může kohokoli otrávit jediným dotekem a která zjišťuje, jaká síla se v její kletbě skutečně skrývá…

Soraya je prokletá.

romány

Dívka, had, trn

296 Kč
Dívky bez prostředků
(1x)
Je těsně po druhé světové válce a Londýn se nesměle probouzí z hubených válečných let. Obyvatelky londýnských „ženských domovů“, dobročinného penzionu The May of Teck Club, se nadechují svobody a lační po nových šatech, nových mužích, novém životě.
romány

Dívky bez prostředků

205 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 324 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 26 .. 33 > >>