Nejprodávanější tituly v roce 2024
ostatní sporty

Pilates pro rehabilitaci - 20%
Kniha známé propagátorky Pilates a autorky již šesté publikace o této metodě je tentokrát určena všem, kteří chtějí cvičit pro zdraví, využít ji však mohou také fyzioterapeuti a trenéři, kteří zde naleznou užitečné tipy na rehabilitační cvičení.
ostatní sporty
Ukázky

Pilates pro rehabilitaci

186 Kč
149 Kč
Strečink - 20%
Naučte se spolu s námi základní strečinková cvičení, která jsou nutná před a po každé sportovní aktivitě. Renomovaný český autor, MUDr. Kamil Ramík, rehabilitační a sportovní lékař, vám přináší komplexní protažení všech svalových skupin.
ostatní sporty
Ukázky

Strečink

110 Kč
88 Kč
Čas zdravého ducha v zdravém těle. - 11%
Kniha přichází s historickou reflexí "věčně" aktuální problematiky oscilující mezi klíčovými pojmy lidské existence, zdravím a nemocí. Jedno z mála kulturněhistorických témat, které žije v lidském světě stále.
ostatní sporty

Čas zdravého ducha v zdravém těle.

162 Kč
144 Kč
Pohybové hrátky v netradiční dny - 20%
Publikace nabízí učitelkám, cvičitelkám i rodičům pohybová cvičení a hry pro předškolní a mladší školní děti, která lze využít v nevšední dny spojené s významnými událostmi v roce, např. o Velikonocích, během karnevalu, při oslavách Dne matek...
ostatní sporty
Ukázky

Pohybové hrátky v netradiční dny

111 Kč
89 Kč
Posilování - kondiční kruhový trénink - 20%
Kruhový trénink je díky své pestrosti oblíbenou formou posilování kondičních i výkonnostních sportovců. Autorka vybrala vhodné posilovací cviky, prováděné s váhou vlastního těla i s jednoduchým náčiním, a seřadila je do 28 ukázkových programů.
ostatní sporty
Ukázky

Posilování - kondiční kruhový trénink

161 Kč
129 Kč
Atletická příprava - 20%
Kniha je určena především začínajícím trenérům, učitelům ZŠ a všem, kteří chtějí začít s atletickým tréninkem. Autor se zaměřuje především na základní informace potřebné k vedení dětí od mladšího školního věku po dorost.
ostatní sporty
Ukázky

Atletická příprava

169 Kč
135 Kč
Cviky na vaši bolest - 14%
Rehabilitační a sportovní lékař MUDr. Kamil Ramík vás naučí jednoduché cviky vycházející z moderních postupů současné rehabilitace. Jsou velmi účinné a přináší rychlou úlevu od bolesti. Jasný a stručný popis cviků doplňuje fotografiemi.
ostatní sporty

Cviky na vaši bolest

185 Kč
159 Kč
Čchi Kung cesta ke zdraví a dlouhověkosti - 11%
Kniha o tradičních čínských cvičeních pro zdraví a dlouhověkost.
ostatní sporty

Čchi Kung cesta ke zdraví a dlouhověkosti

178 Kč
158 Kč
Lezeme a šplháme - 20%
Pro všechny zájemce toužící po spontánních aktivitách představuje lezení na umělé stěně skvělou příležitost k formování fyzické i psychické kondice.
ostatní sporty
Ukázky

Lezeme a šplháme

149 Kč
119 Kč
Lyžování - 20%
Všem milovníkům hor a sjezdového lyžování přinášíme jednoduchý a srozumitelný návod, jak co nejlépe zvládnout lyže. Zkušení autoři zájemcům z řad rekreačních lyžařů ukážou, jak si poradit s technikou jízdy, a to od naprostých základů.
ostatní sporty
Ukázky

Lyžování

127 Kč
102 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 265 položek
<< < 1 .. 23 24 25 26 27 > >>