Nejprodávanější knihy v roce 2024
atlasy a mapy

Izrael
Navštivte zemi kontrastů a křižovatku světových náboženství. Izrael je místem, kde se prolínají tradice tří náboženství – judaismus, křesťanství a islám, kde je starověká architektura podpírána tou moderní, kde se setkává Východ se Západem.
atlasy a mapy

Izrael

340 Kč
Jací jsou? - Italové - 11%
Zábavný průvodce povahou Italů. Kniha vás vážně i humornou formou seznámí s životním stylem Italů a jejich zvyklostmi. Dozvíte se, jak se Italové baví, jak pracují, jak funguje italská rodina a byznys vůbec.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Italové

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Japonci - 11%
Zábavný průvodce japonskou povahou. Poznejte povahu Japonců opravdu do hloubky. Seznamte se s jejich mentalitou neotřelou formou, vážně i humorně, s nadsázkou i pochopením.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Japonci

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Poláci - 11%
Zábavný průvodce polskou povahou. Nechte se inspirovat a poznejte zvyky, tradice a životní styl Poláků. Dozvíte se, čím Poláci žijí, jak se baví, proč rádi cestují nebo jaký mají smysl pro humor.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Poláci

134 Kč
119 Kč
Krakov - Víkend - 11%
Nechte se unést atmosférou tohoto královského města. Navštivte památky, projeďte se v kočáře, zajděte do kavárny a užijte si nákupy. Vychutnávejte Krakov ve dne i v noci.
atlasy a mapy

Krakov - Víkend

251 Kč
223 Kč
Krkonoše známé i neznámé - 11%
Našim nejvyšším horám a jejich blízkému podhůří se věnuje kniha, představující netradičním pohledem známá a objevující „neznámá“ místa.
atlasy a mapy

Krkonoše známé i neznámé

359 Kč
319 Kč
Londýn - Merian Live!
(1x)
Proslulé i kuriózní pamětihodnosti, fascinující pozůstatky minulosti i elektrizující fluidum současnosti – „duši Londýna“ musíte poznat na vlastní kůži! Dva tisíce let stará metropole na Temži nenechá nikoho chaldným...
atlasy a mapy

Londýn - Merian Live!

179 Kč
Maroko - Velký průvodce - 11%
Podrobný průvodce představuje tuto tajuplnou zemi v celé kráse. Nechte se inspirovat a objevte ta nejzajímavější místa. O Maroku se často říká, že je zemí kontrastů.
atlasy a mapy

Maroko - Velký průvodce

711 Kč
632 Kč
Namibie
Jestlipak víte, kolik kilometrů je dlouhá Namibská poušť a jak jsou vysoké Viktoriiny vodopády? Nový průvodce po Namibii vám prozradí další zásadní i drobné zajímavosti ze světa této divoké, překrásné země jako stvořené pro dobrodružství.
atlasy a mapy

Namibie

376 Kč
Nejvýznamnější varhany České republiky - 11%
Cílem této unikátní publikace je představit varhanní nástroje na území České republiky, které jsou něčím významné, něčím cenné.
atlasy a mapy

Nejvýznamnější varhany České republiky

1 071 Kč
952 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 299 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 28 .. 30 > >>