Nejprodávanější tituly v roce 2024
cestopisy

Mambo? Poa! Zanzibar - 20%
Autorské duo Vladimir 518 a fotograf Tomáš Souček provede čtenáře na více než pěti stech stranách komplikovaným světem současného Zanzibaru, který byl vždy v kontextu celé východní Afriky tavícím kotlem různorodých kulturních vlivů.
cestopisy

Mambo? Poa! Zanzibar

900 Kč
720 Kč
Oslem a želvou do dáli, ořem, co má pedály
Třetí kniha Milana Martince přibližuje čtyři jeho velké cesty na kole po Evropě uskutečněné v posledních letech. Každou výpravu nasměroval na jinou světovou stranu.
cestopisy

Oslem a želvou do dáli, ořem, co má pedály

89 Kč
Potkala jsem Sicílii
Skvělý průvodce pro každého, kdo chce navštívit Sicílii – ať už doopravdy, nebo ve svých představách. Knížka vtipných příběhů, čerpajících z osobních zážitků autorky, které téměř dvacet let sbírá při důkladném poznávání Sicílie.
cestopisy

Potkala jsem Sicílii

269 Kč
Saúdská Arábie: Meč a slovo - 11%
(1x)
Zákazy vycestování, rozsudky smrti za odpadlictví od víry, vysoké tresty za nesouhlas s politikou královské rodiny, všudypřítomná diskriminace žen na základě náboženství i rodových zvyklostí, špehování občanů (což má v popisu práce přímo Saúdskoarabská telekomunikační společnost, která provádí nejen klasické odposlechy, ale i sledování činnosti na internetu a sociálních sítích) – to vše představuje klasickou totalitu, ještě zostřenou náboženstvím a tradicemi.
cestopisy

Saúdská Arábie: Meč a slovo

269 Kč
239 Kč
Václav Klaus: stále na cestách - 11%
(1x)
Václav Klaus – Stále na cestách je čtvrtým pokračováním čtenářsky úspěšné série cestovatelských zápisků významné osobnosti českého veřejného života a bývalého prezidenta republiky.
cestopisy

Václav Klaus: stále na cestách

314 Kč
279 Kč
Van life - Život na kolech
Stovky funky vozidel, úžasná krajina a chytře navržené interiéry dodávek z celého světa.
cestopisy

Van life - Život na kolech

179 Kč
Vive la France! - 11%
Poznejte Francii z netradičního úhlu – očima jejího milovníka a znalce Jiřího Žáka. Originální průvodce francouzskou kulturou
cestopisy

Vive la France!

359 Kč
319 Kč
Austrálie země kontrastů - 11%
Leoš Šimánek s manželkou Lenkou se již pošesté vydali na chalupu do Orlických hor, aby tam bratrovi a švagrové líčili další zážitky z cest a vznikl tak nový autobiografický cestopis.
cestopisy

Austrálie země kontrastů

358 Kč
318 Kč
Bez motoru Atlantikem - 11%
Jak náramně se malá plachetnice zmítá na oceánu, jak neuvěřitelně dokáže taková cesta změnit život, jak bojovat proti mořské nemoci, kdy se vkrádá ponorková nemoc, o tom všem se dočtete v této čtvrté knize cestovatele Petra Macourka.
cestopisy

Bez motoru Atlantikem

257 Kč
228 Kč
Jmenuju se Martin - 11%

Cestovatelské zážitky a tipy od jednoho z nejvýraznějších objevů české YouTube scén. Sledujete všechny ty lidi na sociálních sítích a říkáte si, jak to dělají, že jsou pořád na cestách?

cestopisy

Jmenuju se Martin

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 298 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 28 .. 30 > >>