Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2024
romány

Probudit lvy
(2x)
Po vyčerpávající noční směně odjíždí dr. Ejtan Green z Beerševské nemocnice a na opuštěné negevské silnici srazí chodce.
romány

Probudit lvy

288 Kč
Půlnoc
Ve 3. dílu detektivní série se ocitáme na univerzitě v Uppsale, uprostřed bezstarostného studentského večírku. Atmosféra se ale naprosto změní, když jsou během několika dní dvě studentky znásilněny. Krátce nato je nalezena třetí, uškrcená dívka.
romány

Půlnoc

314 Kč
Smutný konec Policarpa Quaresmy
(1x)
Policarpo Quaresma, brazilská odlika proslulého Dona Quijota, je muž na sklonku 19. století horlivě usilující o povznesení své země a využití jejích opomíjených možností.
romány
Ukázky

Smutný konec Policarpa Quaresmy

300 Kč
Střih
(3x)
Samuel Anderson je v krizi. Učí sice literaturu na univerzitě, ale dluží nakladateli román, za který už dostal zaplaceno, ale nenapsal z něj ani čárku, marní čas hraním počítačových her a nechal si uniknout životní lásku.
romány

Střih

448 Kč
Věštba
(2x)
Jaký by byl váš život, kdybyste znali přesné datum své smrti? Je rok 1969 a po Lower East Side v New Yorku se rozkřikne, že přicestovala věštkyně, která dokáže každému přesně předpovědět den jeho smrti.
romány
Ukázky

Věštba

313 Kč
Živá voda
Děj obou částí Pagnolova románu – Pan Jean a Manon od studánek – se odehrává nedaleko spisovatelova rodiště, v horské vísce Bílé Domky.
romány

Živá voda

359 Kč
Cosi o tobě
Ze všech hotelových pokojů v Chicagu si asistentka státního zástupce Spojených států amerických Cameron Lyndeová musela vybrat právě ten, který sousedil s pokojem 1308, kde velmi hlučné a náruživé milostné hrátky skončily vraždou....
romány

Cosi o tobě

251 Kč
Kněžna Ludmila
Ludmila se s radostí podvolí otcovu přání a provdá se za přemyslovského knížete Bořivoje. Když se jim narodí syn, jejich štěstí se zdá být úplné. Zdání však klame.
romány

Kněžna Ludmila

251 Kč
Na ostří nože
Vtipný a bystře napsaný milostný příběh ze současného právnického prostředí.
romány

Na ostří nože

251 Kč
Osada na pahorku
(3x)
Osada na pahorku je rozsáhlý společenský román situovaný do současného Izraele, v němž je poprvé literárně zpracováno vysoce aktuální téma židovských osad na Západním břehu.
romány

Osada na pahorku

386 Kč
Zobrazuji 271 - 280 z 288 položek
<< < 1 .. 26 27 28 29 > >>