Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
humor

Vtipy pro děti o zvířatech
Smích léčí a soužití se zvířaty také, anebo alespoň s většinou z nich, a v této knížce děti najdou obojí - legraci i oblíbená zvířata. Některé vtipy děti snad potěší i rozesmějí, a zvířaty se to zde jenom hemží – zahafají na vás psi všech možných ras, hřbet si protáhnou větší i menší kočky, zadupou na vás licho- i sudokopytníci, několikrát se oženete po hmyzu a určitě budete fandit hlemýžďům při jejich nekonečných cestách…
humor
Ukázky

Vtipy pro děti o zvířatech

119 Kč
Z mého severoitalského deníku
„Ano, i jeden polibek může být polibkem smrti. Což je obzvláště tady, ve vroucí Itálii, katastrofa. Emoce a láska se nedají vměstnat jen do žhavých pohledů a slov, cezených přes roušku jako špagety přes sítko...“
humor
Ukázky

Z mého severoitalského deníku

199 Kč
Záhada žlutých žabek
Halina Pawlowská a její osobitý humor v oblíbeném souborném vydáníSoubor článků, sloupků, fejetonů, úvah, zamyšlení, příběhů a několik reportáží.
humor
Ukázky

Záhada žlutých žabek

189 Kč
Záchranná brzda
Zatáhnete za táhlo, ozve se rána, syčení a vlak prudce brzdí. Přiběhne vlakvedoucí, a v tomto okamžiku teprve začíná ta pravá legrace. To věděl už vojín Josef Švejk.
humor
Ukázky

Záchranná brzda

99 Kč
Bavič

Život a vzpomínky známého baviče a moderátora v rozšířeném vydání Populární moderátor, skladatel a bavič sepsal příběh svého dosavadního života, v němž nechybí vážné ani úsměvné momenty. Do vyprávění zahrnul také historky, vzpomínky a úvahy na různá témata, kterými se zaobírá ve svém volném čase.

humor
Ukázky

Bavič

249 Kč
Biomanželka
(3x)
Nové vydání románu Michala Viewegha, který patří k jeho nejúspěšnějším knihám posledních let. Sarkastický příběh vyprávěný pohledem přemoudřelé duly, žijící v domácnosti nebohého spisovatele. „Od začátku jsem přesvědčena, že Mojmírovo manželství s Hedvikou je moderní soft verzí pradávného příběhu.
humor
Ukázky

Biomanželka

199 Kč
Deník ukecaného bulíka
Haf, jmenuju se Bren a jsem pes. No pes… jsem bulík, úplně přesně anglický bulteriér. A protože jsem psíček ukecanej a mám ke všemu co říct, rozhodl jsem se, že se s vámi podělím nejen o své názory, pohled na svět, ale i o příhody z mého života.
humor
Ukázky

Deník ukecaného bulíka

180 Kč
Džungle v kuchyni
(1x)
Čekáte od Ivanky Deváté omračující recepty z ingrediencí neslýchaných a cizokrajných? Omyl. Spíše se dozvíte, že ve dvaceti letech ještě neuměla uvařit ani kafe a jaké to bylo dobrodružství. A tak začala vstřebávat jakékoliv znalosti z oboru gastronomie, přičemž byla ochotná osvojit si recept i vyhlášené bordelmamá, pokud by stál za to.
humor
Ukázky

Džungle v kuchyni

209 Kč
Hroši nepláčou

Sbírka známých i neznámých povídek a fejetonů populární spisovatelky, scenáristky a moderátorky Sbírka povídek a fejetonů populární spisovatelky Haliny Pawlowské, které jsou prodchnuté laskavým humorem a neutuchajícím optimismem. S ilustracemi Eriky Bornové.

humor
Ukázky

Hroši nepláčou

179 Kč
Koukám a co nevidím

Všude kolem nás je plno věcí, kterým se můžeme od srdce zasmát Fejetony známé herečky a spisovatelky, která si s humornou nadsázkou všímá obyčejných věcí kolem nás, ať už se udály v oblasti kulturní, politické, nebo osobní. A všude autorka nachází něco, čemu se může od srdce zasmát.

humor
Ukázky

Koukám a co nevidím

209 Kč
Zobrazuji 271 - 280 z 321 položek
<< < 1 .. 26 27 28 29 30 .. 33 > >>