Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
učebnice - vzdělání

Nové trendy v nabídce cestovního ruchu - 20%
Kniha je první na našem trhu, která se věnuje novým trendům v nabídce cestovního ruchu a představuje je na konkrétních příkladech ze zahraničí i z České republiky.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Nové trendy v nabídce cestovního ruchu

246 Kč
197 Kč
Obchodní němčina - 20%
Učebnice Obchodní němčina je určena všem zájemcům o získání znalosti odborného jazyka používaného ve světě obchodu. S její pomocí lze rozvinout kvalitu písemného projevu a rovněž schopnost vést obchodní jednání v daném jazyce.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Obchodní němčina

369 Kč
295 Kč
Pokročilá teorie her ve světě kolem nás - 20%
Publikace je určena zejména studentům vysokých škol, kteří prošli základním kurzem teorie her a chtějí se o této disciplíně dozvědět více. Kniha klade na čtenáře nároky zběžné znalosti základů teorie her, logiky, teorie pravděpodobnosti a analýzy.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Pokročilá teorie her ve světě kolem nás

297 Kč
238 Kč
Psychosociální krizová spolupráce - 20%
Učebnice se zaměřuje se na současný vývoj: klade důraz na odolnost, komunitu, duchovní potřeby a zdroje, partnerství, rozmanitost a mezioborovost (kterou reprezentuje i autorský kolektiv).
učebnice - vzdělání
Ukázky

Psychosociální krizová spolupráce

365 Kč
292 Kč
Slovník cizích slov - 20%
(1x)
Tento SLOVNÍK CIZÍCH SLOV obsahuje přibližně 30 000 hesel. Zahrnuty jsou pojmy a výrazy z angličtiny, latiny a dalších jazyků. Obsahem je terminologie z oblasti přírodních věd, techniky a společenských věd, a také obecně užívané zkratky.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Slovník cizích slov

99 Kč
79 Kč
Sociální politika - 20%
Kniha je základní odbornou učebnicí pro studijní obor zaměřený na sociální činnosti. Jejím cílem je seznámit žáky se základy sociální politiky v systému politiky státu.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Sociální politika

212 Kč
170 Kč
Školní zralost - 20%
Publikace Školní zralost je určena rodičům a pedagogům, kteří pomáhají rozvoji předškolního dítěte v těchto oblastech: - vizuomotorika, grafomotorika - řeč - sluchové vnímání - zrakové vnímání - vnímání prostoru - vnímání času - základní matematické představy.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Školní zralost

199 Kč
159 Kč
Tvoření s pohádkou - 20%
Kniha je souborem základních výtvarných technik určených zejména pro předškolní děti, doplněných fotodokumentací postupů, seznamem pomůcek a materiálů, podrobným popisem práce a motivačním příběhem či pohádkou.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Tvoření s pohádkou

139 Kč
111 Kč
Něco z Fulghuma II / From Fulghum II - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání z Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Něco z Fulghuma II / From Fulghum II

168 Kč
134 Kč
První pomoc I - 20%
Přepracované vydání úspěšné dvoudílné učebnic první pomoci pro zdravotnické obory je doplněné o nejnovější poznatky v oboru. První díl zpracovává témata: zhodnocení stavu nemocného, obvazová technika, polohování a transport pacienta ...
učebnice - vzdělání
Ukázky

První pomoc I

157 Kč
126 Kč
Zobrazuji 281 - 290 z 315 položek
<< < 1 .. 27 28 29 30 31 32 > >>